Καθαρισμός προσώπου: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να τον αμελείς; - AllYou.gr

Search

 

Καθαρισμός προσώπου: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να τον αμελείς;

Επιτακτική ανάγκη όχι απλά ρουτίνα...

22 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

«ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ» – OSCAR WILDE

Ό,τι και να κάνεις για να βελτιώσεις το δέρμα σου, να λάμψει το πρόσωπό σου... δεν έχει κανλενα νόημα χωρίς την σωστή ιεροτελεστία καθαρισμού. Δεν υπάρχει τέλεια χροιά επιδερμίδας χωρίς άψογα, καθαρό δέρμα. Πρέπει να αφαιρείς  κάθε ίχνος μακιγιάζ, αντιηλιακής κρέμας και όλα τα σημάδια της ρύπανσης μέσα από μια μεθοδική, ολοκληρωμένη τελετουργία καθαρισμού.  

Την ίδια στιγμή, το στρες ενός τρόπου ζωής με έντονους ρυθμούς, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία της επιδερμίδας. Ένα τελετουργικό καθαρισμού που προσφέρει μια στιγμή ηρεμίας για να μετριάσει τον αντίκτυπο του στρες όλης της ημέρας δεν είναι μόνο μια ευπρόσδεκτη απόλαυση, αλλά είναι μέρος της βασικής φροντίδας της επιδερμίδας.


Πρόσφατη έρευνα των επιστημόνων της La Prairie, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επαναστατική επιστήμη για την περιποίηση της επιδερμίδας που είναι εγγενής σε κάθε δημιουργία της La Prairie αυξάνεται σημαντικά όταν εφαρμόζεται σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα ετοιμάζεται να δεχθεί όλα τα δραστικά συστατικά. Ως εκ τούτου, προσπάθησαν να εφαρμόσουν την Ελβετική Κυτταρική Επιστήμη, αποκλειστικότητα της La Prairie, για να συλλάβουν την Υπέρτατη Τελετουργία Καθαρισμού : μια ξεχωριστή προσέγγιση στον καθαρισμό της επιδερμίδας που δίνει έμφαση όχι μόνο στην καθαρή επιδερμίδα, αλλά στην απόλαυση κατά τη διάρκεια της τελετουργίας.

 

1964408_19742873_2022326.jpg

 

Έτσι εκτός από νέα καινοτόμα προιόντα καθαρισμού που προσφέρουν ήπιο αλλά σε βάθος καθαρισμό κατέληξαν και στα εξής:

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ. 
Ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός για το πρόσωπο, απαραίτητος για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας, συνδυάζεται με μια στιγμή απόλαυσης για να απομακρύνει την ένταση της ημέρας. Το Supreme Balm Cleanser είναι μια απαράμιλλη τελετή καθαρισμού σε βάθος που προσφέρει ένα απολαυστικό τελετουργικό για τη νύχτα. Βοηθά στην απομάκρυνση του άγχους της ημέρας, αφαιρεί το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή.  

Ένας βαθύς καθαρισμός δε σημαίνει ότι αφαιρεί από την επιδερμίδα την ενυδατωση ή επηρεάζει με κάποιο τρόπο τις φυσικές άμυνες της. Το Supreme Balm Cleanser δημιουργείτε με αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά για να αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και απαλή. Επιπλέον, ενισχύεται με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης του δέρματος. Η επιδερμίδα μένει απαλή και ενυδατωμένη, έτοιμη για να δεχθεί την τελετουργία περιποίησης που θα ακολουθήσει

Τρόπος χρήσης: Με τη σπάτουλα, τοποθετήστε αρκετή ποσότητα balm στην παλάμη σας. Με τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε σε εντελώς στεγνό δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικες κινήσεις ξεκινώντας από το μέτωπο, συνεχίζοντας στη μύτη, τα ζυγωματικά και κατα μήκος του σαγονιού. Κάντε μασάζ μέχρι το balm να μετατραπεί σε ένα μεταξένιο λάδι. Συνεχίστε, ρίχνοντας στο πρόσωπο χλιαρό νερό για να μετατραπεί το λάδι σε γαλάκτωμα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα ώστε να μην απομείνουν καθόλου κατάλοιπα του προϊόντος. Σκουπίστε απαλά με το πανάκι μουσελίνας για ελαφριά απολέπιση. 

 

 


 

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

LOVE is in the... hair

Ο Πάνος Τσαούσης αγαπά πολύ τα μαλλιά....

Wet look και στο μακιγιάζ!

To lip gloss από τα χείλη, στα μάτια!

To underliner επιστρέφει!

90's νοσταλγία σε καλοκαιρινό clubbing mood