Skip to main content

BEAUTY NEWS

Καθαρισμός προσώπου: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να τον αμελείς;

Επιτακτική ανάγκη όχι απλά ρουτίνα...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

«ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ» – OSCAR WILDE

Ό,τι και να κάνεις για να βελτιώσεις το δέρμα σου, να λάμψει το πρόσωπό σου... δεν έχει κανλενα νόημα χωρίς την σωστή ιεροτελεστία καθαρισμού. Δεν υπάρχει τέλεια χροιά επιδερμίδας χωρίς άψογα, καθαρό δέρμα. Πρέπει να αφαιρείς  κάθε ίχνος μακιγιάζ, αντιηλιακής κρέμας και όλα τα σημάδια της ρύπανσης μέσα από μια μεθοδική, ολοκληρωμένη τελετουργία καθαρισμού.  

Την ίδια στιγμή, το στρες ενός τρόπου ζωής με έντονους ρυθμούς, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία της επιδερμίδας. Ένα τελετουργικό καθαρισμού που προσφέρει μια στιγμή ηρεμίας για να μετριάσει τον αντίκτυπο του στρες όλης της ημέρας δεν είναι μόνο μια ευπρόσδεκτη απόλαυση, αλλά είναι μέρος της βασικής φροντίδας της επιδερμίδας.


Πρόσφατη έρευνα των επιστημόνων της La Prairie, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επαναστατική επιστήμη για την περιποίηση της επιδερμίδας που είναι εγγενής σε κάθε δημιουργία της La Prairie αυξάνεται σημαντικά όταν εφαρμόζεται σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα ετοιμάζεται να δεχθεί όλα τα δραστικά συστατικά. Ως εκ τούτου, προσπάθησαν να εφαρμόσουν την Ελβετική Κυτταρική Επιστήμη, αποκλειστικότητα της La Prairie, για να συλλάβουν την Υπέρτατη Τελετουργία Καθαρισμού : μια ξεχωριστή προσέγγιση στον καθαρισμό της επιδερμίδας που δίνει έμφαση όχι μόνο στην καθαρή επιδερμίδα, αλλά στην απόλαυση κατά τη διάρκεια της τελετουργίας.

 

1964408_19742873_2022326.jpg

 

Έτσι εκτός από νέα καινοτόμα προιόντα καθαρισμού που προσφέρουν ήπιο αλλά σε βάθος καθαρισμό κατέληξαν και στα εξής:

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΕΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ. 
Ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός για το πρόσωπο, απαραίτητος για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας, συνδυάζεται με μια στιγμή απόλαυσης για να απομακρύνει την ένταση της ημέρας. Το Supreme Balm Cleanser είναι μια απαράμιλλη τελετή καθαρισμού σε βάθος που προσφέρει ένα απολαυστικό τελετουργικό για τη νύχτα. Βοηθά στην απομάκρυνση του άγχους της ημέρας, αφαιρεί το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή.  

Ένας βαθύς καθαρισμός δε σημαίνει ότι αφαιρεί από την επιδερμίδα την ενυδατωση ή επηρεάζει με κάποιο τρόπο τις φυσικές άμυνες της. Το Supreme Balm Cleanser δημιουργείτε με αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά για να αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και απαλή. Επιπλέον, ενισχύεται με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης του δέρματος. Η επιδερμίδα μένει απαλή και ενυδατωμένη, έτοιμη για να δεχθεί την τελετουργία περιποίησης που θα ακολουθήσει

Τρόπος χρήσης: Με τη σπάτουλα, τοποθετήστε αρκετή ποσότητα balm στην παλάμη σας. Με τις άκρες των δακτύλων σας, εφαρμόστε σε εντελώς στεγνό δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικες κινήσεις ξεκινώντας από το μέτωπο, συνεχίζοντας στη μύτη, τα ζυγωματικά και κατα μήκος του σαγονιού. Κάντε μασάζ μέχρι το balm να μετατραπεί σε ένα μεταξένιο λάδι. Συνεχίστε, ρίχνοντας στο πρόσωπο χλιαρό νερό για να μετατραπεί το λάδι σε γαλάκτωμα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα ώστε να μην απομείνουν καθόλου κατάλοιπα του προϊόντος. Σκουπίστε απαλά με το πανάκι μουσελίνας για ελαφριά απολέπιση. 

 

 


 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ