Skip to main content

BEAUTY NEWS

Κάνε Foilyage!

Νέα τάση στις τεχνικές βαφής των hair stylists


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Μέχρι τώρα ακούγαμε παντού για την τεχνική balayage. Όχι πια αφού μια νέα τάση ήρθε από το εξωτερικό αναφορικά με την απόχρωση των μαλλιών μας. Ονομάζεται foilyage και όπως καταλαβαίνεις από την ονομασία της έχει να κάνει με το παλιό, αγαπημένο και γνωστό αλουμινόχαρτο. Όχι, μην πάει το μυαλό σου στις old fashion ανταύγειες. Στην ουσία είναι ένας συνδυασμός των δύο: Balayage και Foils έτσι ώστε το αποτέλεσμα στο χρώμα να είναι ακόμη πιο φυσικό. 

 

balayage2.jpg

 

Mια τεχνική ιδανική για όσες έχουν σκούρα απόχρωση μαλλιών και θέλουν μεν ένα φωτεινό look αλλά χωρίς την τεράστια ταλαιπωρία του ξανοίγματος.  Για να το πετύχουν οι hairclorists χρησιμοποιούν αλουμινόχαρτα κοντά στη ρίζα αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες τις οποίες περνάνε μεν με χρώμα αλλά ελεύθερα με το πινέλο. Επίσης η πελάτισσα έχει να διαλέξει ανάμεσα στα highlights και τα lowlights, που σημαίνει ότι επιλέγει η ίδια την ένταση του χρώματος. 

 

balayage.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη