Skip to main content

BEAUTY NEWS

Κάννες 2019: Συλλεκτικά προιόντα μακιγιάζ για εσένα!

Έρχονται κατευθείαν από το κόκκινο χαλί για να μας μετατρέψουν σε σταρς του Χόλυγουντ!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η L'Oréal Paris παρουσιάζει την νέα εμβληματική σειρά Iconic Cannes και εξυμνεί τις γυναίκες με ένα κόκκινο χαλί ανοιχτό στο κοινό. Αυτυό δεν είναι τυχαίο αφού πρόκειται για  Official Make-Up Partner του Φεστιβάλ των Καννών για πάνω από 20 χρόνια. Φέτος, τον Μάιο, λανσάρειτη νέα limited edition σειρά Iconic Cannes, για να δώσει το πιο glamorous look στο μακιγιάζ μας. Στόχος, να μετατρέψει την κάθε γυναίκα σε σύμβολο, όπως ακριβώς της αξίζει. 

 

19_03_19_L'Oreal_MAISON_CARNOT_18.jpg

19_03_19_L'Oreal_MAISON_CARNOT_41.jpg

RAL Cannes 2019 - 357 Red Carpet - Open.jpg


Με το σύνθημα “Don’t play a role, be an icon”, η νέα exclusive σειρά Iconic Cannes υπόσχεται να προσφέρει σε κάθε εμβληματική γυναίκα, το μακιγιάζ που της αξίζει. 

Το αγαπημένο σου Color Riche κραγιόν, έρχεται κατευθείαν από το κόκκινο χαλί για να δώσει το πιο glamorous look στα χείλη σου. Θα το βρεις σε μια μοναδική συλλεκτική συσκευασία και σε δύο μοναδικές αποχρώσεις. 

Επιπλέον, η best seller Volume Million Lashes Mascara, έρχεται από το κόκκινο χαλί των Καννών  για να προσφέρει στις βλεφαρίδες σου το πιο μοιραίο και εκτυφλωτικό βλέμμα.

 

 

 

 

 

VML Cannes 2019 - Open.jpg

VML_TEXTURE.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30