Το vegan brand που αγαπά τα μαλλιά σου - AllYou.gr

Search

 

Το vegan brand που αγαπά τα μαλλιά σου

Μυρωδάτες, μεταξένιες υφές, αναδεικνύουν την ομορφιά της φυσικότητας.

10 Ιουνίου 2019
Συντάκτης : Αλεξία Ζαραδούκα

Τί κάνει ἐνα brand πετυχημένο και αγαπητό στο κοινό; Η τεχνογνωσία, η φιλοσοφία και η ποιότητα των προϊόντων του. Ένα hair care brand έρχεται να αναβαθμίσει τη σχέση που έχεις με την ιδέα της "ομορφιάς" και τον τρόπο που περιποιείσαι τα μαλλιά σου και να μετατρέψει σε μια διαφορετική εμπειρία τη φροντίδα τους. 

Το AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι εμπνευσμένο από κομμωτές, καλλιτέχνες και ανθρώπους που μοιράζονται κοινές αξίες. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας σειράς προϊόντων για τα μαλλιά, με απλότητα, αυθεντικότητα στη φιλοσοφία του και με επιλεγμένα φυσικά συστατικά που σέβονται το περιβάλλον και τα μαλλιά σου.

Σύμφωνα με τους εμπνευστές του brand, η ομορφιά δεν αναφέρεται στην τελειότητα αλλά σε όλα εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα από τη μοναδικότητά σου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και μικρές "ατέλειες".

Η σύσταση των προἱόντων AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι όσο πιο αγνή γίνεται ενώ δεν περιέχουν σιλικόνες, θειϊκά επιφανειοδραστικά και parabens, αλλά χρησιμοποιούν ισχυρά vegan συστατικά ενώ όλα τα μπουκαλια και τα δοχεία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

Τα AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT δεν πιστεύουν σε κανόνες μορφιάς αλλά στην ανάδειξη της φυσικότητας των μαλλιών της κάθε γυναίκας με χαλαρό styling μέσω του οποίου η κἀθε μια εκφράζει τον πραγματικό της εαυτό. Άλλωστε η αυθεντική ομορφιά ξεκινά τη στιγμή εκείνη που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου. 

ΜΕΝΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Το AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιούργησε ένα Premium μενού υπηρεσιών περιποίησης και styling για να βοηθήσει τους κομμωτές να αναδείξουν την εσωτερική ομορφιά των πελατισσών τους μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, έτσι ώστε να μπορούν να αφιερώσουν πραγματικά μια στιγμή στον εαυτό τους. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αποσύνδεσης από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αποκλειστικά στο κομμωτήριο κατά την οποία μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη περιποίηση με βάση τις ανάγκες των μαλλιών σου αλλά και τη διάθεσή σου. Οι εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης μαλλιών συνοδεύονται από 3 προσεκτικά επιλεγμένα essences, διαθέσιμα μόνο στα κομμωτήρια, σε πολυτελείς συσκευασίες, για ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, το οποίο ενισχύεται από υψηλής ποιότητας εργαλεία.

a5.jpg

a4.jpg

a3.jpg

a2.jpg

a1.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η Lady Gaga λανσάρει δικό της beauty brand!

"'Οταν ήμουν μικρή δεν ένιωσα ποτέ όμορφη" Δες εδώ πρώτη το βίντεο του λανσαρίσματος

Καρέ κούρεμα: H Eπιστροφή

'O,τι πιο trendy σε κούρεμα αυτή τη στιγμή. Κόψε ιδέες!