Skip to main content

BEAUTY NEWS

To underliner επιστρέφει!

90's νοσταλγία σε καλοκαιρινό clubbing mood



Αν ένα πράγμα θυμάμαι να φοράνε οι γυναίκες όταν ήμουν μικρή, αυτό δεν ήταν άλλο από το μαύρο μολύβι στην εσωτερική κάτω γραμμή του ματιού. Και αργότερα μεγαλώνοντας, όταν θα θέλαμε να βαφτούμε και να δείχνουμε μεγαλύτερες θα φορούσαμε με δυσκολία μαύρο μολύβι στην κάτω γραμμή. Το κόκκινο κραγιόν στα χείλη και το μαύρο μολύβι στη κάτω γραμμή του ματιού μαζί με το eyeliner είναι βήματα στο μακιγιάζ που όσα χρόνια και αν περάσουν θα τα συναντούμε και πάλι... και πάλι. Είναι διαχρονικά και τονίζουν έντονα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. 

line9.jpg

Τα τελευταία χρόνια όμως, το μαύρο μολύβι στην εσωτερική κάτω γραμμή του ματιού, μπορούμε να πούμε είχε ξεπεραστεί. Θεωρούταν παλιακό και παραδοσιακό. Υπήρχε έντονη προτίμηση να αφήνουν το κάτω βλέφαρο χωρίς μολύβι για πιο ξεκούραστο βλέμμα.

Να που όμως επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι δυναμικά, ανανεωμένο και πολλές φορές και με χρώμα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι επιδείξεις που συναντήσαμε μακιγιάζ με μολύβι στο κάτω βλέφαρο για τις τάσεις του καλοκαιριού 2019.

Πάμε να δούμε μαζί πως μπορείς να το κάνεις recreate, προσαρμόζωντας το στα δικά σου δεδομένα και πίστεψε αν το δοκιμάσεις θα δεις το βλέμμα σου να αλλάζει και αν μάλιστα επιλέξεις και χρώμα θα έχεις εύκολα και γρήγορα ένα ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα σε ρωτάνε όλοι πως το έκανες.

Ας ξεκινήσουμε με τα τολμηρά looks και σιγά σιγά θα περάσουμε στα πιο ήπια.
Underliner λοιπόν με χρώμα... οποιοδήποτε χρώμα θες, ακόμη και neon μπορείς να επιλέξεις, τοποθέτησε το στην κάτω γραμμή του βλεφάρου σου, ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ σου.

line4.jpg

Μη φοβηθείς να το ''τραβήξεις'' αρκετά χαμηλά ειδικά αν δεν έχεις μικρά αμυγδαλωτά μάτια.
Αφού το τοποθετήσεις, με ένα ειδικό πινέλο για σβήσιμο ή μια μπατονέτα, πέρασε από επάνω για πιο απαλό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

line2.jpg

line3.jpg

Και επειδή ξέρω ότι τα παραπάνω ίσως να σου φανούν υπερβολικά, περνάμε στα πιο ήπια.

line6.jpg

line8.jpg

line5.jpg

line7.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.