Skip to main content

BEAUTY NEWS

Φ/Χ 2019-2020 τα 4 βασικά beauty trends που πρέπει να γνωρίζεις

Mελετήσαμε καλά τα catwalks και αποφασίσαμε ότι...


Ζωή Γκόρου

'Εχουμε μια επιστροφή στην ένταση στα μάτια που φέτος έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Glam punk ladies, γυναίκες με δυναμική αύρα και αρκετή ροκ διάθεση ήταν παρούσες στις παρασέλες του κόσμου. Φύλαξε τις παλέτες για το smokey eye σου, εφοδιάσου με τις πιο hi-tech μάσκαρες και κράτα κάπου στην άκρη εκείνα τα σκούρα μπορντό κραγιόν που μέχρι στιγμής δεν είχες τολμήσει. Φέτος σίγουρα θα τα χρειαστείς.

Red wine

                                                        Chloé

Για εσένα που τα βαμμένα χείλη είναι η υπογραφή σου, μελέτησε την παλέτα των πιο σκούρων κραγιόν και βρες ένα που να σου πηγαίνει. Ο στόχος είναι ένα look α λα Florence and The Machine, νεαραϊδένιο και ροκ, όπου το υπόλοιπο πρόσωπο παίζει σε εντελώς ήσυχους τόνους, όπως στην Chloe.

Μάτια ροκ όπερα

                                                      Altazurra 

Βουαλά πάλι το smokey eye look στα καλύτερά του. Το συνδυάσεις με τα πιο περίτεχνα κοσμήματα-πολυέλαιους και και ένα αυστηρό σινιόν και μοιάζεις με μαρκισσία που ακούει... ροκ. Το αποτέλεσμα στο show του Altuzarra μας μάγεψε.

Signature eyebrows

                                                  Prada

Στα φρύδια φέτος διάλεξε στρατόπεδο: είτε bleached (σαν σβησμένα) όπως της Prada είτε έντονα και πυκνά όπως στο show του Balmain (κεντρική photo). Ο στόχος εδώ είναι πάλι μια dark romantic κατάσταση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση και ανάλογα με τι σου πηγαίνει πρέπει να δουλέψεις πολύ με τα φρύδια σου.

Φυσική λάμψη (σαν μόλις να βγήκες από spa)

                                    Stella McCartney 

Λένε πως σε show όπως της Stella McCartney, Isabel Marant κ.α έκανα κανονικό facial προσώπου στα μοντέλα πριν βγουν στην πασαρέλα. Αυτή είναι μια λογική εξήγηση όσο αφορά στη λάμψη που έχει το φτσικό look που πέτυχαν οι make up artist. Εάν στο spa δεν προλαβαίνεις να πας και αγαπάς το φυσικό look φρόντισε να το ξεκινήσεις από μια πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

 

Κεντρική photo: Balmain

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ