Skip to main content

BEAUTY NEWS

MFW: 'Eνα beauty look εμπνευσμένο από το έργο του Πικάσο

Arty, θηλυκό και απόλυτα εντυπωσιακό αυτό που είδαμε στην πασαρέλα του Moschino


Ζωή Γκόρου

Ο Jeremy Scott, art director του Μιλανέζικου οίκου μόδας Moschino παρέδωσε στο κοινό μια κολεξιόν για την Α/Κ 2020 με ευφάνταστες εικόνες μόδας, εμπνευσμένες από το έργο του μεγάλου Δασκάλου της ζωγραφικής του 20ου αιώνα Pablo Picasso.

 

 

 

Πρόκειται για μια ποπ μεταφορά του έργου του στην πασαρέλα (άλλωστε ο Jeremy Scott είναι γνωστός για την ποπ οπτική του στα πράγματα). Αυτό που είδαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Ο σχεδιαστής αναμφίβολα μελέτησε καλά τους πίνακες του Picasso που απεικονίζουν γυναίκες -και δεν είναι λίγοι- και στη συνέχεια αποτύπωσε σε ρούχα και αξεσουάρ τα χρώματα, ακόμα και τα σχήματα του περιεχομένου των έργων του Picasso που ζωντανεύουν ένα-ένα πάνω στην πασαρέλα παντρεύοντας την τέχνη και τη μόδα.

 

  

 

  

 

Το μακιγιάζ και το hairstyle έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι μόδας με προορισμό το έργο του μεγάλου δημιουργού. Οι καθοριστικές πινελιές έντονου κόκκινου κραγιόν που αγαπούσε να ζωγραφίζει στα χείλη των γυναικών ο Picasso, οι εντυπωσιακές, μακριές βλεφαρίδες και οι updos κότσοι συνθέτουν μια φλογερή γυναίκα. Οι δε "πινελιές" χρώματος πάνω στο στεφάνι των μαλλιών δίνουν την εντύπωση ότι μόλις βγήκαν από το ατελειέ του ζωγράφου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά