Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι τo αγαπημένο καρέ των celebrities

Kάνε τσεκ το πιο ενημερωμένο κούρεμα της σεζόν


Ζωή Γκόρου

Ξυπνάς και βλέπεις στο instagram feed ότι και η Bella Hadid έκοψε τα μαλλιά της καρέ. Φέτος, η επέλαση του καρέ ήρθε και γέμισε τον κόσμο της μόδας με ένα χτένισμα που είχε μπει για αρκετό καιρό στον πάγο. Η θυσία της μακριάς κόμης έγινε τελικά πράξη απελευθέρωσης με πολλές celebrities να ακολουθούν το trend. Πρακτικό και ανέμελο, το καρέ που έχει γίνει viral έχει συγκερκιμένο στυλ. Δεν είναι καθόλου vintage αλλά έχει μια εντελώς φρέσκια οπτική. Για να το πετύχεις, θα χρειαστεί να ζητήσεις από τον hairstylist ένα κοντό καρέ με φιλαρισμένες άκρες για να έχουν μια φυσικά κίνηση. 

Και φυσικά μην διανοηθείς να χτενίσεις στημένα το καρέ κούρεμά σου. Αντίθετα, άφησε να στεγνώσει φυσικά και ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σου (ταλαιπωρημένα μαλλιά, λιπαρά, ξηρές άκρες) διάλεξε ένα λάδι (για ξηρά μαλλιά) ή ένα προϊόν styling (εάν έχεις πιο λιπαρά) ώστε να διαμορφώσεις, τσακίζοντας τις άκρες με τις παλάμες σου, το ελαφρύ σπάσιμο οπως όπως στο look της Kaia Geber.

https://www.instagram.com/p/B2r9JA4AKVb/

 

https://www.instagram.com/p/B2kg0TIj8Rh/

https://www.instagram.com/p/B2OxGsEhMKi/

Beauty tip: Εάν έχεις φυσικά sleek μαλλιά χρησιμοποιήσε το ψαλίδι μαλλιών για να διαμορφώσεις το ελαφρύ σπάσιμο.

 

https://www.instagram.com/p/BydD9QmogNO/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.