Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πως να φτιάξεις το natural look της πασαρέλας του Dior

Τo eco-friendly beauty look που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού


Ζωή Γκόρου

Η Πόλη τους Φωτός φιλοξενεί την εβδομάδα μόδας με τους μεγαλύτερους οίκους να παρουσιάζουν τις κολεξιόν τους για την Α/Κ 2020. Στη γλώσσα της ομορφιάς παρουσιάζουν τα beauty trends του αύριο.

Στο show του οίκου Chirstian Dior στράφηκαν όλα τα βλέμματα καθώς κάθε φορά η Maria Grazia Chiuri επιφυλάσει και μια πρόταση πολύ κοντά στα πιο ρομαντικά όνειρά μας όσο αφορά στο στυλ. Αυτή τη φορά η "πράσινη" φιλοσοφία ήταν παρούσα με αληθινά 164 δέντρα επί του catwalk και αέρινες δημιουργίες εμπνευσμένες από τη φύση.

 

 

Ο Peter Phillips με τη σειρά του παίρνοντας τη σκυτάλη της eco-friendly κολεξιόν προσπάθησε να δημιουργίσει τον ορισμό του αειφόρου μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τα λιγότερα δυνατά προϊόντα ομορφιάς.

Το αποτέλεσμα είναι ένα workshop στην τέχνη του φυσικούς μακιγιάζ με λαμπερό, υγιές δέρμα, κάλυψη που σχεδόν δεν διακρίνεται ότι υπάρχει και πλεξούδες ραπουνζέλ.

 

 

Πως να το πετύχεις

Για να το πετύχεις θα πρέπει όπως ο Peter Phillips δήλωσε στη Vogue να ξεκινήσεις έχοντας σαν βάση μία κρέμα σε μορφή τζελ όπως η Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme του Dior. Τα πάντα εδώ ξεκινούν από μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα που θα βοηθήσει τα προϊόντα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στη συνέχεια απλώνεις μία απόχρωση μέικαπ μελετημένη ώστε να δένει απόλυτα με την επιδερμίδα σου και ελάχιστη πούδρα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η χρήση ενός face mist που θα αποτρέψει το cake look που συχνά αφήνουν οι πούδρες και θα προσφέρει ένα λαμπρεό look σαν μόλις να γύρισες από εκδρομή στην εξοχή. 'Η από το show του Dior.

Beauty tip: Τόνισε ελάχιστα τα μάτια σου με ένα μολύβι και στα χείλη σου βάλε ένα lip enchancer για να πετύχεις τη γυαλάδα που βλέπεις.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη