Skip to main content

BEAUTY NEWS

The Parisian beauty

Μάθε πώς θα αποκτήσεις το beauty look της Παριζιάνας


Ζωή Γκόρου

 Μπορεί να χαμογελάσεις για αυτό που έχω να σου πω. 'Εχω όμως τη βαθιά πεποίθηση ότι το Παρίσι είναι μία από τις πόλεις του κόσμου που δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί εκεί για να αισθάνεσαι ότι είσαι από εκεί. Ο ορισμός της Παριζιάνικης κομψότητας σαφώς αφορά τις Γαλλίδες και όχι μόνο. Αφορά μια κουλτούρα ισορροπίας στο μακιγιάζ, το ντύσιμο ακόμα και το attitude. Eπίσης, δεν περιγράφεται εύκολα. 

Ο οίκος Chanel στο κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για την Α/Κ 2020, με artistic director την Virginie Viard, επέστρεψε στην hardcore σημειολογία του, την έννοια και την έκφραση της Παριζιάνας ως μια ελεύθερης, δυναμικής και ευαίσθητης γυναίκας (τώρα κάνω μια προσπάθεια να στην περιγράψω) που βολτάρει άφοβα στις χαρακτηριστικές στέγες της Πόλης του Φωτός.

 

 

 

Brigitte Bardot ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Το beauty look των μοντέλων περιέγραψε την Παριζιάνα σε σημείο που βουρκώσαμε γιατί είχαμε καιρό να δούμε Γαλλικό οίκο να κοιτά τόσο έντονα τις γαλλικές ρίζες του. Τα κορίτσια με τα ταγιέρ της Chanel με μακριά ή καρέ μαλλιά θύμιζαν τόσο έντονα τη διαχρονική Γαλλίδα καλλονή B.B τόσο στο κούρεμα με τις πλαϊνές αφέλειες, όσο και σε αυτά τα υγρά φραουλένια χείλη που ξεχώριζαν. 

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς σίγουρα ένα καλό foundation και μια πούδρα μπρόνζερ στα ζυγωματικά για ένα λαμπερό, ελαφρώς sunkissed εφέ. Στη συνέχεια, στα μάτια θα επιστρατεύσεις μια λεπτή γραμμή από eyeliner τόσο για να υπογραμμίσεις όσο και για να θυμίσεις λίγο πιο έντονα τη ρετρό Παρισινή αύρα. Στα χείλη τώρα, θα ταμπονάρεις με τα δάχτυλα ένα υγρό lipgloss σε κοραλί απόχρωση. Μην το απλώσεις σε όλα τα χείλη, τοποθέτησε περισσότερο στο κέντρο των χειλιών και άφησε το υπόλοιπο χρώμα να σβήσει προς τα έξω. 

 

         

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας