Skip to main content

BEAUTY NEWS

Κίνηση ματ στα κραγιόν

Παίξε το παιχνίδι της γοητείας με τις πιο trendy αποχρώσεις


Ζωή Γκόρου

Η iconic Elizabeth Taylor είχε το απόλυτο tip για να  φύγεις από τις "μαύρες" σου: "Βάλε ένα κόκκινο κραγιόν, ένα ποτήρι ουίσκι ντύσου και βγες!".  Το κόκκινο κραγιόν εξακολουθεί να έχει τη δύναμη της άμεσης δράσης ενάντια στις κακές μέρες μας ή στις μέρες που νιώθουμε ότι είμαστε κουρασμένες και γενικά η κατάσταση δύσκολα σώζεται. Μόλις βάλεις ένα κόκκινο κραγιόν όλα δια μαγείας αλλάζουν. Το πρόσωπό σου φωτίζεται και από στεναχωρημένη beauty μεταμορφώνεσαι σε ντίβα. Όπως όταν ο σούπερμαν βάζει τη στολή του ένα πράγμα και αποκτά υπερ-δυνάμεις.

Φέτος το κόκκινο κραγιόν είναι ματ ώστε να χαρίζει αυτή τη γεμάτη και χωρίς γυαλάδες απόχρωση στα χείλη. Οι αποχρώσεις της μόδας παίζουν σε βαθύ κόκκινο του κρασιού, και σκούρες φούξια φέρνοντας μια πιο ροκ διάθεση στη "δυναμική" του κραγιόν.

Fresh tip from the trends! 

Καλύτερα άφησε στην άκρη το μολύβι χειλιών. Το περίγραμμα ίσως να δώσει ένα στημένο αποτέλεσμα που δεν είναι καθόλου άποψη. Για ένα πιο ενημερωμένο look μπορείς να σβήσεις λίγο χρώμα από τις άκρες ώστε να φανεί ότι είναι επιτηδευμένα ατελές. 

Great Gatsby

Mε έμπνευση από τα 30's όπως στο show του Paco Rabanne και σε φωτεινές, κλασικές κόκκινες αποχρώσεις.

 

 We will, we will rock you!Στο show του Versace το βαθύ κόκκινο κραγιόν των μοντέλων έκανε καλή κόντρα με τα υπέροχα χρώματα στα ρούχα και τα funky αξεσουάρ όπως σκούφοι και γυαλιά ηλίου. 
   
Μodern Vamp Στον Louis Vuitton απόχρωση του κόκκινου κρασιού στα χείλη έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο δραματικό σε συνδυασμό με το eyeliner στα μάτια.
    
Electric dreams Στο show του Salvatore Ferragamo το wet look των μαλλιών ταίριαξε άψογα με τα φούξια χείλη και αξεσουάρ δίνοντας ένα 80's αέρα στο look.
     

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department