Skip to main content

BEAUTY NEWS

6 beauty looks που επιλέγουν οι Παριζιάνες τώρα

Ανακαλύψαμε τα αγαπημένα beauty trends από την Πόλη του Φωτός 


Ζωή Γκόρου

Α Paris...  Mπορεί να μην είναι για εσένα Κολιάτσου-Παγκράτι. Γι' αυτό όμως έχεις εμάς΅Ψάξαμε, βρήκαμε και σου παραδίδουμε το beauty vibe της πόλης που υπογράφει τα trends.

Kαρέ της Ντάμας

Τα καρέ μαλλιά είναι και στο Παρίσι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα (βλ. κεντρική φωτό). Ειδικά εάν έχεις διατηρήσει τη φυσική απόχρωση των μαλλιών σου.

Put your hat on

Καπέλα, καπέλα, καπέλα... Το νέο αγαπημένο αξεσουάρ επί κεφαλής των Παριζιάνων είναι τα καπέλα που έχουν φέτος τον πρώτο λόγο. Είναι κομψά και προστατεύουν και το χτένισμά σου από τον αέρα και τη βροχή. 

 

 

Chic minimalism 

Οι Γαλλίδες έχουν τη φήμη ότι κατέχουν στο έπακρο την τέχνη της απλότητας. Μπορείς να τις μιμηθείς επιλέγοντας nude μακιγιάζ και ένα γοητευτικό messy hairstyle.   

Εχpress Yourself 

Στην Πόλη του Φωτός σίγουρα θα συναντήσεις εντυπωσιακές fashion influencers που ζουν για να τραβούν τις κάμερες. Τα ροζ μαλλιά με το μαροκινού στυλ τουρμπάν τα κατάφεραν! 

Goth lips  

Τα χείλη σε σκούρες αποχρώσεις σε πιο goth στυλ είναι πια η αγαπημένη απόχρωση των beauties. Βρες τη δική σου κάνοντας σωστούς συνδυασμούς με το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών σου.  

Mπορείς να τα μπλέξεις! 

Oι πλεξούδες, ειδικά σε Xl μακριά μαλλιά είναι ότι πιο φρέσκο, ειδικά εάν συνδυαστεί με καρό σύνολο ή ένα πιο αντρικό look. 

      

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα