Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι πιο όμορφες curly beauties που πέρασαν ποτέ

Γιατί τα σγουρά μαλλιά έχουν τη γοητεία τους


Ζωή Γκόρου

Είναι funky, σέξι και ατίθασα. Είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα. Τα φυσικά σγουρά μαλλιά είναι ένα δώρο που κάποιες γυναίκες το κάνουν μέρος του προσωπικό τους look και άλλες πασχίζουν με ισιωτικές θεραπείες να το περάσουν στη λήθη. Νομίζω πως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με όσες έχουν ολόισια μαλλιά και κάνουν τα πάντα για να τους δώσουν ένα κυματιστό αποτέλεσμα. Θες με άλλα λόγια πάντα αυτό που δεν έχεις.

Αναζητώντας πρότυπα, βρήκαμε όσες τα απογείωσαν το culy look και όσες είπαν όχι, στα φυσικά, curly μαλλιά τους.

Eκείνες που τα αγκάλιασαν

Tιμή της και καμάρι της. Η Blake Lively αρέσκεται να μας εντυπωσιάζει με τα μακριά, ξανθά σγουρά μαλλιά τύπου γοργόνας.

 

Η Beyonce πολύ λίγες φορές έχει προβεί σε ισιωτική. Τα σγουρά μαλλιά της άλλωστε είναι μέρος του εντυπωσιακού performance με το οποίο έχει κερδίσει το κοινό της. Πάει πακέτο με αυτά.

 

H Sarah Jessica Parker δεν απαρνήθηκε ποτέ τα φυσικά σγουρά μαλλιά της (εδώ φωτογραφία σε πιο νεαρή ηλικία). Τολμούμε να πούμε μάλιστα ότι υπήρξε η πρώτη τόσο δημοφιλής curly beauty της μικρής οθόνός ως Carry στο Sex and the City.

 

 

Eάν θυμάσαι την Jennifer Grey από την ταινία "Dirty Dancing" είσαι 80's παιδί. Το ίδιο και οι sexy & funky μπούκλες της που τις έκανε σήμα κατατεθέν της.

 

 

Εκείνες που τα απαρνήθηκαν (μα γιατί;)

Δεν νομίζω να ξαναδούμε ποτέ την Julia Roberts με εκείνη την χειμμαρώδη φυσική, σγουρή κόμη που την μάθαμε στο φιλμ "Pretty Woman".

 

Εκείνη μπορεί να θέλει να ξεχάσει, εμείς όμως δεν μπορούμε να σβήσουμε από τη μνήμη μας το γεγονός ότι η Nicole Kidman στα πρώτα βήματα της καριέρας της, υπήρξε μια γλυκιά σγουρομάλλα παντρεμένη με τον Tom Cruize.

   

Δύσκολο να την κατατάξεις. Η φυσική σγουρομάλλα Taylor Swift άλλοτε τα ισιώνει και άλλοτε γυρνά στο wavy look με το οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση. 'Ολο και πιο σπάνια βέβαια...  

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.