Skip to main content

BEAUTY NEWS

Χmas beauty: Αυτοί οι ρόλοι μας εμπνέουν

Ρόλοι από το σινεμά που ίσως σου δώσουν μερικές καλές ιδέες για το look του ρεβεγιόν


Ζωή Γκόρου

Μη μου πεις ότι ποτέ δεν έχεις οραματιστεί για σένα ένα ρόλο του σινεμά; Εν όψει Χριστουγέννων, λοιπόν, εμείς  επιλέγουμε για εσένα ρόλους που θα σου βάλουν ιδέες μακιγιάζ και styling.

Sexy chic

Αν φέτος ακολούθησες το καρέ trend και έχει το μήκος των μαλλιών της Michelle Pfeiffer στην ταινία "Σημαδεμένος" (1983) πέτυχες διάνα! Κάνε τα μαλλιά  σου με το πιστολάκι προς τα μέσα, τόνισε τη γραμμή των βλεφαρίδων με ένα μολύβι (ελαφρύ smoky eye) και για τα χείλη επίλεξε μια ματ ροδακινί απόχρωση.

Το  lingerie dress είναι απλά must!

 

Like a lady
Θυμάσαι μήπως την Kate Winslet στην ταινία "Η Μοδίστρα" (2015); 'Eσκιζε με το beauty look της! Εδώ θα προσπαθήσεις να μιμηθείς ένα 50's στυλ με μια χωρίστρα στο πλάι και ένα ελαφρύ κυματισμό προς τα μέσα. Το κόκκινο κλασικό κραγιόν (ανοιχτή απόχρωση) και το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Μoulin Rouge

Πάει υπέροχα στις κοκκινομάλες. Το απόλυτα θυληκό look της Nicole Kidman στο κλασικό,πια, φιλμ "Moulin Rouge" είναι τέλεια για όσες έχουν κώμη σε χάλκινες αποχρώσεις. Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι ελεύθερα και μοιραία, τα φρύδια άψογα και υπογραμμισμένα με ένα μολύβι που να ταιριάζει με τα το χρώμα των μαλλιών,  η κάλυψη στο δέρμα  πολύ καλή και τα χείλη σε ένα βαθύ, κόκκινο του κρασιού.



Rock babe

Για τις ποπ/ροκ φίλες που αγαπούν τις 80's και 90's αναφορές, προτείνουμε τον ρόλο της υπέροχης Nicole Richie στην ταινία "200 Τσιγάρα" (2000) Αφιερωμένο εξαιρετικά σ' εσάς που πειθαρχείτε -και καλά κάνετε- στον αντικαπνιστικό νόμο.  Η 80's faux γούνα της και το χαμένο βλέμμα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης βαμμένο με μολύβι, eyeliner και μάσκαρα μας εμπνέει ακόμα. 

Bάλε οπωσδήποτε τσόκερ στο λαιμό!


Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.