Skip to main content

BEAUTY NEWS

#makeupfree celebrities: Icons χωρίς eyeliner

Tα καλύτερα instagram του 2019


Ζωή Γκόρου

Οι celebrities τολμούν κάτι που πριν μία δεκαετία ήταν αδιανόητο. Τολμούν να φωτογραφηθούν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα likes πέφτουν βροχή. Η #makeupfree τάση των τελευταίων χρόνων είναι παρούσα σε όλους πια τους λογαριασμούς των σταρ και influencers στα social media. Τόσο τάση που τελικά καταντά υποχρέωση. Μιλάμε για την πτώση της κλασικής έννοιας του μύθου; Είναι μήπως μια ανάγκη των διασημοτήτων να συνδεθούν με τις followers του σε πιο ανθρώπινο επίπεδο; Μπορεί και τα δύο. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε πριν λίγα χρόνια να κάνει like στην εικόνα ενός icon χωρίς eyeliner; Oι σταρ κάθονταν στο βάθρο τους, λαμπερές και απόμακρες και ίσως μόνο μερικές paraparazzi, θολές και καθόλου αντικειμενικές στην φωτογραφία τους τις παρουσίαζαν όπως είναι όταν ξυπνούν το πρωϊ. Σήμερα ποστάρουν selfie μόνες τους.

Φαίνεται πως μία από τις συνέπειες της υποχρεωτικής παρουσίας ενός μύθου στο instagram και η παρακολούθηση της ζωής του είναι ταυτόχρονα και πρέπει να είναι και μια αποκαθήλωση της λάμψης του γιατί οι followers πια ταυτίζονται εάν σε δουν με nude beauty look. Τσαλακωμένη ή γοητευτικά τσαλακωμένη. 

Παρακάτω θα βρεις τα pics που το 2019 έκαναν τη μεγαλύτερη αίσθηση 

Lady Gaga

Παράξενο, τόσο παράξενο όσο η Lady Gaga να βλέπεις μία Queen of make up, μια σταρ που δεν αποχωρίζεται τις ψεύτικες, καμπαρέ βλεφαρίδες της να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ. 

https://www.instagram.com/p/BuZZddplmw5/

Drew Barrymore

Η Drew το τερμάτισε. Η ηθοποιός που στήριξε τόσο την καριέρα της στο juicy πρόσωπό της, δηλώνει beauty junkie και ποστάρει βίντεο στο λογαριασμό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και κόμπλεξ για τον χρόνο που περνά. Γενναίο. 

https://www.instagram.com/p/B0MVIymFiZe/

Hailey Bieber

Το top model λατρεύει τις make up free πόζες στο instagram και το ίδιο και οι follower της. Δείχνει τις φακίδες της, σχεδόν τις προβάλει όπως και την ατημέλητη ξανθιά κόμη της. 

https://www.instagram.com/p/B0WtZquF_Bw/

Lana Del Ray 

Μόλις η Lana Del Ray κάνει ντεκακιγιάζ από το eyeliner και το κόκκινο κραγιόν είναι κάπως έτσι, δηλαδή ένας άλλος άνθρωπος που με δυσκολία θυμίζει την pin up ομορφιά που προβάλει. 

https://www.instagram.com/p/Bx5zuQqBnuz/

Millie Bobbi Brown 

Η εξαιρετικά νεαρή Millie έχει πολύ καλούς λόγους για να κάνει αναρτήσεις χωρίς μακιγιάζ αφού είναι μόνο 16 χρονών. Εδώ σε καλοκαιρινή φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή. 

https://www.instagram.com/p/B4E9bPeH6Ep/

Salma Hayek

Η γοητευτική Salma Hayek αγαπά τις πόζες χωρίς μακιγιάζ και πως άλλωστε αφού πάνε πολύ με την εξωτική ομορφιά της. 

https://www.instagram.com/p/B1b6jzzJV6t/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ