Skip to main content

BEAUTY NEWS

Trend alert: Εxtreme eyeliner

Γατίσια μάτια που τραβάνε τα βλέμματα 


Ζωή Γκόρου

Το eyeliner είναι σαν το κόκκινο κραγιόν. Υπογράφει το look σου και δημιουργεί statement.

Η σχέση μας μαζί του ξεκινά περίπου στη θρυλική δεκαετία του πενήντα, τότε που οι γυναίκες χρησιμοποίησαν το μακιγιάζ για να ξεφύγουν από το γκρίζο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η βιομηχανία της ομορφιάς συμμετέχει στη γυναικεία απελευθέρωση και στην ενίσχυση της θηλυκότητας που κάνει τα πρώτα βήματά της σε χώρους εργασίας και σε γυναικεία περιοδικά. Το eyeliner όπως και το κόκκινο κραγιόν ντύνει αυτή την εποχή, με την bold γραμμή του να υπογραμμίζει το βλέμμα δίνοντας του μια μυστηριώδης γοητεία. Οι περισσότερες σταρ της Χρυσής Εποχής του Χόλυγουντ το χρησιμοποιούν για να τονίσουν τα μάτια και την προσωπικότητά τους. 

Σήμερα το eyeliner επιστρέφει στα trends σχεδόν κάθε σεζόν για να μας υπενθυμίσει την αξία του γατίσου βλέμματος για ένα vamp look όπως αυτό στο show του Erdem ή στο japan style θέμα της κολεξόν του οίκου Missoni. Φέτος, σημείωσε ότι το eyeliner έχει χοντρή γραμμή και σχηματίζει μια έντονη εξωτερική γωνία δημιουργώντας μια μοντέρνα εκδοχή στο πολυαγαπημένο εργαλείο των make up artits. 

Retro diva

Η έντονη γραμμή που γεμίζει το βλέφαρό σου και σταματά ακριβώς στην εξωτερική γωνία του ματιού θα δέσει απόλυτα με το ρετρό look σου. 

 Βig in Japan 

 Mπορείς να φτιάξεις ένα γκέισα eyeliner με έντονη εξωτερική γωνία με άκρη όπως στο show Μissoni "που γυρνά" ελαφρώς προς τα πάνω για το έθνικ της υπόθεσης.  

Tip: 'Ενα όμορφο eyeliner προϋποθέτει πάντα όμορφα φρύδια. 

 For the minimalist

Αφησε την επιδερμίδα εντελώς  nude με μια εξαιρετικά ελαφριά κάλυψη επιπέδου CC Cream. Στη συνέχεια πρόσθεσε όπως στο show του Jil Sander ένα eyeliner κατά μήκος των βλεφάρων και έως την εξωτερική γωνία. Η γραμμή πρέπει να είναι χοντρή και καθόλου τέλεια.

    

Εyeliner για να πετύχεις τα παραπάνω look

  

Ultra Thin Pen Eyeliner, Dust + Cream      

 

Tattoo Signature, L' Oreal Paris 

 

  

Liquid Eyeliner, Bobbi Brown 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός