Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Kaia Gerber με νέο beauty look

Το νέο της κούρεμα με έμπνευση από τα 90's θα γίνει σίγουρα το πρώτο hot trend του 2020 (φορά και το νεό statement σκουλαρίκι της @emrata)


Ζωή Γκόρου

Μπορεί να μη φάνηκε ξεκάθαρα στο πρόσφατο show Métiers d'art του οίκου Chanel αλλά το τοπ μόντελ Kaia Gerber, μία από τις πρώτες που υιοθέτησαν την καρέ κουπ, έκοψε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της (ω,ναι!).

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Ιnstagram έδειξε την ξεκάθαρη πλέον αδυναμία της στα κοντά μαλλιά. Η πιο πρόσφατη εκδοχή, είναι ένα κοντό bob κούρεμα εμπνευσμένο από το hairstyle των 90’s. Aνεβάζει το μήκος των μαλλιών πιο πάνω από τα αυτιά, φτάνοντας πολύ κοντά στην εντελώς κοντή, boyish κουπ που αναδεικνύει  πολύ τα χαρακτηριστικά της. Ακόμα, όπως είναι επόμενο, τα κοντά μαλλιά της χαρίζουν ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα που την ξεχωρίζει από αυτό της θρυλικής μαμάς της Cindy Crawford. 

https://www.instagram.com/p/B5q0setl5J3/

Σου προτείνουμε να το τολμήσεις αν έχεις λεπτά και εύκολα στο να τα τιθασεύεις μαλλιά, γιατί σε αυτή την περίπτωση, το κοντό μήκος θα καμουφλάρει την έλλειψη όγκου. Αν, από την άλλη, τα μαλλιά σου είναι πυκνά και φριζάρουν εύκολα, θα χρειάζεται καθημερινά να χρησιμοποιείς τη βούρτσα και το πιστολάκι για να πετυχαίνεις αυτό το sleek look της Kaia.

Και μια τελευταία συμβουλή. Αν θέλεις να κάνεις copy το κούρεμα μιας celebrity γιατί αποφάσισες ότι σου πάει και όχι μόνο γιατί είναι trend, να δείχνεις την εικόνα της στο Instagram στον κομμωτή σου και να επιμένεις για κάτι "ακριβώς ίδιο".

https://www.instagram.com/p/B51CLhdje5a/

https://www.instagram.com/p/B53D5M9BKp9/

https://www.instagram.com/p/B5yWPZ9hnjF/

H Emily Ratajkowski @emrata έχει λανσάρει στο προσωπικό της e-shop Inamorata το σκουλαρίκι "Ιnamorata" που απεικονίζει μια γυναικεία φιγούρα. Το κόσμημα που βρίσκεται και στο αυτί της Kaia Gerber είναι ένα σύμβολο female empowerment που φιλοδοξεί να σε κάνει να νιώσεις πως είσαι η μούσα του ίδιου σου το εαυτού. Το σχέδιο της φιγούρας έκανε ο ίδιος ο πατέρας του μοντέλου όταν η κόρη του,  του ζήτησε να φτιάξει για το e-shop της ένα statement σκουλαρίκι. 

https://www.instagram.com/p/B525h4clneO/

https://www.instagram.com/p/B527DJch4a5/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.