Γκρί: το πιο hot χρώμα νυχιών για το 2020

Το γκρι βερνίκι νυχιών γίνεται η νέα αγαπημένη απόχρωση νυχιών...

Ζωή Γκόρου

They fade to grey. Το γκρι βερνίκι νυχιών γίνεται η νέα αγαπημένη απόχρωση νυχιών, που ήρθε να δώσει το σχετικό coziness στον χειμώνα μας.

Ακόμα και αν δεν συμπαθείς το γκρι, αξίζει να το ξανασκεφτείς, γιατί το γκρι της μόδας δεν είναι ένα οποιδήποτε γκρι, αλλά ένα γλυκό χρώμα ζαχαροπλαστικής ,που θα γλυκάνει τα άκρα σου χαρίζοντας τους ένα πιο ουδέτερο, chic look. Ακόμα, εμφανίζεται τόσο τέλεια μέσα από πλεκτά πουλόβερ και γάντια, ενώ κρατάει με την πρέπουσα κομψή διάθεση μια ζεστή κούπα καφέ.

Το φετινό γκρι της μόδας στα νύχια ναι, τολμά να χτυπήσει την πόρτα στο σπίτι των παστέλ και να γίνει ένα από αυτά.

Η απόδειξη της ύπαρξης των αποχρώσεων του γκρι είναι τα ίδια τα brands που το έβαλαν με δόξα και τιμή στο χρωματολόγιό τους. 

Καιρός λοιπόν να βάλειςτο γκρι στη ζωή σου, βλέποντάς το σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. 

Γκρι latte με λίγη σαντιγί

Εδώ έρχεται το Γαλλικό chic και η απόχρωση 553 της Chanel , να μας διδάξει κανόνες γκρι συμπεριφοράς. Αυτό το γκρι έχει μια γλυκάδα που δεν υπάρχει!

 Το γκρι Μαρία Αντουανέτα 
Στο γκρι βερνίκι Trianon 306 του Dior, μπορείς να βρεις όλο τον ρομαντισμό και την γκρι παστέλ διάθεση της ιστορικής περσόνας της Γαλλίας. Θα ντύσει ultra chic όλες τις εμφανίσεις σου, χάρη στην υπογραφή του μεγάλου οίκου μόδας. 

 Γκρι τσάι και συμπάθεια

Σε ουδέτερη ζώνη, με λίγο cookies & cream γεύση, παίζει το Earl Grey βερνίκι Salon Manicure της Sally Hansen. Απίστευτα ζαχαρένιο, θα χρειαστείς μετά τουλάχιστον 15' διάδρομο για να κάψεις τις... θερμίδες! Πάει με όλα τα ρούχα, όλες τις ώρες. Πασπαρτού δηλαδή. Kαι γλύκα. Γκρι με λίγο χυμό από φρούτα του δάσους

Ελιξίριο ομορφιάς του χειμώνα: Μπορείς για τα νύχια σου να επιλέξεις μια μίξη του γκρι όπως στην απόχρωση Closing Time της Essie, ιδανικό και για μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση ή για ένα βράδυ μόνη στο σπίτι,  που το να βάψεις τα νύχια σου γκρι, μοιάζει να είναι η καλύτερη ιδέα. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares