Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα χρώματα μαλλιών της μόδας για το 2020

Aυτά είναι τα κυριότερα trends στα χρώματα για το 2020


Ζωή Γκόρου

Το χρωματικό τοπίο αλλάζει. Τον ρυθμό δίνουν σταρ, influencers και μια σειρά από γυναίκες που η έκθεση τους στα social media είναι καθημερινή. Εκεί βλέπουμε ένα κύμα ανανέωσης και τολμηρές αλλαγές που... γράφουν τους νέους κανόνες της ομορφιάς.

Ενιαίες καταστάσεις

Το ενιαίο (solid) χρώμα στα μαλλιά κάνει δυναμικό comeback. Δεν είμαστε σίγουρες εάν αυτό είναι το τέλος της τεχνικής balayage, στην οποία πολλές επενδύσαμε για πολύ καιρό. Κι όμως το ενιαίο ξανθό, καστανό και κόκκινο είναι ό,τι πιο ενημερωμένο σε χρώμα.

 https://www.instagram.com/p/B42iDQOpePH/

Βe Bold

Οι τολμηροί συνδυασμοί δύο χρωμάτων έχουν ποπ διάθεση γι' αυτό και τις αγαπούν πρόσωπα της μουσικής όπως η Dua Lipa και η Billie Ellish. Εξαρτάται τώρα και από το δικό σου στυλ. Πάντως είναι trend.

https://www.instagram.com/p/B5-zJi8B-JJ/

Πήγαινε πιο cool

Είναι γεγονός ότι πια οι colorist προτείνουν πιο ψυχρούς τόνους για τις δημιουργίες τους.

https://www.instagram.com/p/B4LJig_p3p9/

Αγκάλιασε την τερακότα

Εάν παίζεις σε αποχρώσεις του γλυκού καστανού, του κόκκινου ή του καστανόξανθού, που πάντα είναι τρελά chic, ζήτησε κάτι σε τερακότα είτε πρόκειται για ανταύγιες είτε για βαφή. Είναι ελαφρώς πιο χάλκινες και ginger και πολύ μα πολύ ενημερωμένες.

https://www.instagram.com/p/B6hQxePh_kl/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department