Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 σημαντικά Βeauty Trends γα το 2020

Εάν είναι να αρχίσουμε από τα κυριότερα beauty trends ας αρχίσουμε από αυτά!


Ζωή Γκόρου

Nέα δεκαετία, νέα εποχή στα beauty trends. Η ομορφιά δίνει ξεκάθαρα το σκήπτρα στο skincare μαζί με το μήνυμα ότι όλα ξεκινούν από το όμορφο δέρμα. Στη συνέχεια, η δημιουργικότητα των make up artists στους οίκους μόδας, στόχο έχει να φτιάξει το προφίλ της σύγχρονης, έντονης παρουσίας της γυναίκας. Και τα καταφέρνει!

Yπέροχο δέρμα

Ξέχασε το look που το φτιάχνει ένα μακιγιάζ και σκέψου ένα look όπου πρωταγωνιστής είναι η επιδερμίδα σου! Φέτος, η λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα με γυαλάδες είναι στη μόδα. Γι' αυτό επιστράτευσε balm προσώπου, λάδια θρέψης και προϊόντα λάμψης.



Luisa Beccaria

Face deco

Στρας, patch μακιγιάζ για ένα θεατράλε αποτέλεσμα και διαμαντάκι που κολλάς σου δέρμα, οκ, επιτρέπονται (με μέτρο). Το χρυσό είναι beauty trend και έτσι ως απόχρωση και μόνο, σου δίνει πάτημα να δημιουργήσεις ελεύθερα.


  
Valentino

Ζωή σαν τριαντάφυλλο

Η δυναμική επιστροφή του ρουζ! Κι εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί το αγαπημένο αυτό εργαλείο μακιγιάζ, μας κάνει να δείχνουμε φρέσκιες, γρήγορα και με διαφορά. Φέτος, οι make up artists πρωτοτύπησαν λίγο, χρησιμοποιώντας το και στα βλέφαρα. Εσύ, κράτησε απλά ότι οι ροζ αποχρώσεις είναι beauty trend για το 2020.


Sies Marjan

'Eνα eyeliner διαφορετικό από τα άλλα!

Το κλασικό μαύρο eyeliner έγινε ουράνιο τόξο που διακοσμεί το βλέμμα με πολλά και τολμηρά χρώματα. Δες το σαν πιθανότηα με ένα total black look ή σαν μια πιο τολμηρή πινελιά.


Versace


Bλεφαρίδες τύπου Τwiggy

To 60's icon επιστρέφει στην επικαιρότητα της ομορφιάς, με εκείνες τις θρυλικές XL βλεφαρίδες που χαρίζουν κουκλίστικα σέξι αποτέλεσμα. Μπορείς να τις χτίσεις με τη μάσκαρα για όγκο, δουλεύοντας καλά το χρώμα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες.


Lutz Huelle 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό