Skip to main content

BEAUTY NEWS

To αξιοζήλευτο μακιγιάζ της Romme Strijd σε 7 βήματα

Ώρα να λάμψεις!



Η Romee έχει ξεχωρίσει για τα beauty looks τα οποία γίνονται viral στο διαδίκτυο, με εκατομμύρια κορίτσια να παίρνουν έμπνευση από αυτά. Το ίδιο συνέβη και με το εκπληκτικό μακιγιάζ που θα δεις παρακάτω, για το οποίο έχω συλλέξει όλα τα tips και βήματα προκειμένου να το δημιουργήσεις και εσύ σχεδόν ίδιο!
Το μυστικό κρύβεται στα σωστά προϊόντα. Πάμε να ξεκινήσουμε με ‘’τα δύσκολα’’…

https://www.instagram.com/p/B4nZtzrlmur/

Σωστό μακιγιάζ χωρίς προετοιμασμένη και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, δεν γίνεται. Αφού κάνεις τον καθαρισμό, την απολέπιση και την ενυδάτωση σου, η επιδερμίδα σου θα είναι πολύ πιο λεία και λαμπερή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια μάσκα λάμψης ή ακόμη καλύτερα ενυδάτωσης, όπως αυτήν από την Οrigins η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λαμπερή επιδερμίδα.

https://www.instagram.com/p/BwzT8Y1Hg10/

Την συγκεκριμένη την απλώνεις πριν κοιμηθείς και ξεπλένεις το πρόσωπο σου, το επόμενο πρωί.

Αφού κάνεις την περιποίηση σου, άπλωσε την ενυδατική σου και primer. Για ενυδατική θα σου πρότεινα την συγκεκριμένη από Embryolisse, την οποία δεν αποχωρίζονται οι make up artists και από primer το ‘’The smoother universal perfecting primer’’ από Estee Lauder θα κάνει τεράστια διαφορά! Απόφυγέ το μόνο, αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα. Εκεί θα χρειαστείς κάποιο προϊόν για εξισορρόπηση λιπαρότητας.

https://www.instagram.com/p/BcCqE8-Ayys/

Αφού πέρασαν ‘’τα δύσκολα’’ πάμε βήμα - βήμα.
Ας παρατηρήσουμε μια ακόμη την φωτογραφία και ξεκινάμε.

https://www.instagram.com/p/B4nZtzrlmur/

1. Άπλωσε με πινέλο ή με τα χέρια σου το foundation σου! Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κάποιο καλυπτικό με φυσικό τελείωμα. Συνέχισε με το κονσίλερ σου, κάτω από τα μάτια, γύρω από την μύτη και το στόμα σου. Άπλωσε πούδρα, αν χρειάζεται, κυρίως στο κέντρο του προσώπου σου, κάτω από τα μάτια και στο μέτωπο.

2. Με την τερακότα σου και ένα φαρδύ πινέλο, πρόσθεσε ποσότητα στους κροτάφους σου, κάτω από τα ΄΄μήλα’’ και στο περίγραμμα του σαγονιού σου. Με το ίδιο πινέλο άπλωσε και στο καπάκι των ματιών σου την τερακότα.

3. Πάμε στα φρύδια. Αφού τα χτενίσεις καλά, με ένα μολύβι γέμισέ τα και κάνε πιο ομοιόμορφο το σχήμα τους. Τόνισέ τα κυρίως προς το τέλος, όχι μπροστά. Χτένισέ τα καλά προς τα πάνω με ένα σταθεροποιητικό τζελ.

4. Άπλωσε με το χέρι ή πινέλο, κάποιο pigmet σε φυσική ανοιχτόχρωμη απόχρωση, ή κάποια ιριδίζουσα σκιά. Άπλωσε την σε όλο το βλέφαρο μέχρι ψηλά κάτω από τα φρύδια. Με μια λίγο πιο σκούρα καφέ σκιά, πρόσθεσε την στην κόγχη του ματιού και προς την άκρη.
Τip: Οι σκιές πρέπει να είναι ιριδίζουσες, δηλαδή με λάμψεις (όχι glitter!), αν θες να προσεγγίσεις όσο περισσότερο γίνεται το μακιγιάζ της Romee.

Mπορείς, αν θέλεις, να προσθέσεις και λίγη μωβ ιριδίζουσα σκιά, κοντά στις βλεφαρίδες σου.
5. Συνέχισε με το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες και άπλωσε αρκετή ποσότητα από μάσκαρα.

Κοντεύουμε προς το τέλος…
6. Άπλωσε το ρουζ σου σε φυσική ροζ απόχρωση και εννοείται το highlighter σου. Είτε υγρό είτε σε μορφή πούδρας. Δώσε έμφαση κυρίως ψηλά στα μήλα, όχι όμως πολύ μπροστά… προς το πλάι.

Extra tip: Με μια λευκή σκιά (πάλι ιριδίζουσα) ή ένα λευκό μολύβι για τα μάτια, πρόσθεσε στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, για φως και λάμψη.

7. Τέλος, περίγραψε τα χείλη σου με ένα φυσικό μολύβι χειλιών σε γήινη απόχρωση και πέρασε από πάνω ένα ροζ gloss για juicy αποτέλεσμα ή κάποιο κραγιόν στην κοντινότερη απόχρωση που βλέπεις στην φωτογραφία. Απόφυγε τα matte προϊόντα που ξηραίνουν τα χείλη.

Είσαι πανέτοιμη!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.