Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα κορυφαία beauty looks των super models

Δεν θα μπορείς να πάρεις από πάνω τους τα μάτια σου



Είναι ήδη από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη. Εκ φύσεως. Όταν μάλιστα τις περιποιούνται και οι κορυφαίοι της ομορφιάς, τότε μόλις αντικρίζουμε το αποτέλεσμα, νιώθουμε όπως είναι λογικό, ένα δέος. Τα beauty looks των κορυφαίων super models, ειδικά τις τελευταίες ημέρες μας έχουν όχι απλώς εντυπωσιάσει, αλλά δεν χορταίνουμε να τις κοιτάμε! Είναι η ιδανική έμπνευση για πειραματισμούς και δοκιμές.

Το μακιγιάζ είναι άλλωστε και αυτό μια τέχνη που σκοπό έχει να αναδείξει, καλύτερα, τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά σου και φυσικά να σε μεταμορφώσει! Είτε σε rock κορίτσι της πόλης, είτε σε ρομαντική ή δυναμική γυναίκα. Παρατηρώντας μάλιστα τα beauty looks τους, γνωρίζουμε και τις νέες τάσεις που επικρατούν, μας ανανεώνουν και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

https://www.instagram.com/p/B7HGMCrDFyU/

Ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο φυσικά μακιγιάζ η οικογένεια των Kardashians. Αυτήν την φορά όμως, η Kendall Jenner φωτογραφίζεται για την Vogue, με ένα τόσο φυσικό και effortless μακιγιάζ που λατρέψαμε. Η ομοιομορφία στο πρόσωπο της έχει επιτευχθεί χρησιμοποιώντας το ίδιο προϊόν στα χείλη, μάγουλα και στα μάτια. Δηλαδή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ροδακινί κραγιόν στα χείλη σου, στα μήλα σου και λίγο στα βλέφαρα σου. Έχοντας μια καλή βάση, καλοχτενισμένα φρύδια, μάσκαρα και λίγο highlighter... δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να το φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται. Εxtra tip: Με το μολύβι φρυδιών ζωγράφισε λίγες φακίδες, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/B84aTB_navo/

Συνεχίζουμε με την Gigi Hadid η οποία κάθε φορά μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο. 
Το μακιγιάζ από την επίδειξη μόδας του Versace ήταν ότι καλύτερο! Πολύ έντονες βλεφαρίδες, eyeliner και γενικότερα έμφαση στα μάτια ήταν τα κύρια σημεία. Το υπόλοιπο πρόσωπο σε φυσικές και γήινες αποχρώσεις, με λάμψεις έδινε extra boost.

H Taylor Hill μας προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Πρόκειται βέβαια και για μια περίσταση πολύ επίσημη όπως είναι το after party των Όσκαρ. 
H Τaylor επέλεξε έντονα χείλη και έντονα μάτια. Φυσικά τα εκπληκτικά φρύδια της δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Φυσικά, χοντρά και καλοχτενισμένα προς τα επάνω είναι το απόλυτο beauty trend εδώ και αρκετό καιρό. 

https://www.instagram.com/p/B8QAK4nBlwI/

Pretty in pink για την καλλονή Candice Swanepoel, η οποία επέλεξε ένα μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις. Ομοιόμορφο και εδώ το αποτέλεσμα καθώς στα μάτια, χείλη και μάγουλα κυριαρχεί η ίδια απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/B474OoFhUkb/

Τέλος κλείνουμε με ένα ακόμη αξιοσημείωτο φυσικό make up look! 
Η Romme Strijd δεν σταματά να επιδεικνύει την φυσική της ομορφιά σε κάθε κλικ και να μας αφήνει άφωνους. Ενυδατική, γυρισμένες βλεφαρίδες με ψαλιδάκι, χτενισμένα φρύδια, lip balm και λίγο highlighter αρκούν για να αναδείξουν την φυσική ομορφιά σου.

https://www.instagram.com/p/B570iiBgrvj/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ