Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η άνοιξη του 2020 σε ένα μπουκάλι

Τα καλύτερα αρώματα της σεζόν



Ανθισμένα λουλούδια, αέρινoι τόνοι, εξωτικά φρούτα, βανίλια, white musk είναι μερικά μόνο στοιχεία που φέρνουν την πνοή της άνοιξης πιο κοντά. Την νέα σεζόν, που είναι μια ανάσα μακριά, κάνε μια καινούργια αρχή με ένα δώρο στον εαυτό σου. Ένα δροσερό και ανάλαφρο άρωμα, γλυκό σαν το πρώτο φιλί, είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς την άνοιξη του 2020.

Τα αρώματα της άνοιξης έχουν νότες κορυφής κυρίως τα λουλούδια και τα εσπεριδοειδή φρούτα, ενώ οι νότες της βάσης αφήνουν μια ιδιαίτερη ξυλώδη εσάνς που τα καθιστά αξέχαστα. Η αίσθηση φρεσκάδας είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα συναντήσεις σε όλα τα ανοιξιάτικα αρώματα. Πιο κάτω θα βρεις, τα καλύτερα ελιξίρια της άνοιξης που σίγουρα θα ερωτευτείς (όπως και εμείς).

https://www.instagram.com/p/B8g_rYNonxf/

1. Άρωμα Miss Dior Rose N’Roses Eau de Toilette, Dior: Πέταλα από γαλλικό τριαντάφυλλο, περγαμόντο και νότες λευκού μόσχου δημιουργούν την αίσθηση ενός απέραντου λιβαδιού λουλουδιών.

https://www.instagram.com/p/B8RSE57oLos/

2. Άρωμα Guilty Love Pour Femme Eau de Parfum, του Gucci: Γκέιπφρουτ, βιολέτα, κεχριμπάρι, ο απόλυτος συνδυασμός που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά αλλά και διεγείρει ρομαντικά τις αισθήσεις.

https://www.instagram.com/p/B8xByofI4sC/

3. Άρωμα  Twilly d’Hermes Εau de Parfum, του Hermes: Περγαμόντο, γιασεμί και νότες βανίλιας είναι ανοιξιάτικες μυρωδιές που θα σου φτιάχνουν καθημερινά την διάθεση.

https://www.instagram.com/p/B7DYl-fHY_q/

4. Άρωμα, BEE MY HONEY, της Apivita: Το ολοκαίνουργιο άρωμα της Apivita έχει κάτι από Μεσόγειο. Οι αρωματικές νότες αναμειγνύονται μεταξύ τους, συνδυάζοντας μια λουλουδένια αίσθηση, με ένα μοντέρνο και εθιστικό τελείωμα μελιού.

https://www.instagram.com/p/B8OzlbyFrpD/

5. WHITE MUSK® Eau de toilette, της Body Shop: Ένα ανάλαφρο αισθησιακό άρωμα που διαθέτει νότες από λευκό musk, κρίνο, ρόδο και βανίλια. Ο γλυκός και μυρωδάτος συνδυασμός σε ένα μπουκάλι.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department