Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 προϊόντα περιποίησης με υαλουρονικό οξύ

Πρόσθεσε τα και δες αλλαγή 



Υαλουρονικό οξύ. 

Ήταν σίγουρα ένα από τα συστατικά που ακούστηκαν όσο τίποτα στο skincare το τελευταίο καιρό και όχι αδικαιολόγητα.  Πολλές ήταν οι γυναίκες που εντάσσοντας το στην ρουτίνα περιποίησης τους, είδαν μεγάλες αλλαγές. Ολοένα και περισσότερα brands λανσάρουν το δικό τους προϊόν με υαλουρονικό οξύ και όλα δείχνουν πως αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο skincare.  Μας κέντρισε το ενδιαφέρον και σου έχω συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το νέο συστατικό που έχει κατακλίσει το beauty κοινό. 

https://www.instagram.com/p/B2hfVIPpxHP/

Αν είσαι επιφυλακτική με το συγκεκριμένο προϊόν, όπως ήμουν κι εγώ, να σου διευκρινίσω πως το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Παίζει σημαντικότατο ρόλο στην ενυδάτωση, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση του, ενώ μεταφέρει πρωτεΐνες κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο νέο, λαμπερό, όμορφο και φρέσκο και κατ’ επέκταση υγιές.

Παρόλα αυτά, με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα αλλάζει, με αποτέλεσμα τα επίπεδα παραγωγής του υαλουρονικού οξέος να μειώνονται και η ποσότητα του να μην επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε ηλικία.

Έτσι λοιπόν ενισχύοντας την επιδερμίδα μας με το συγκεκριμένο συστατικό, την βοηθούμε να διατηρήσει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την λάμψη της. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι πως το υαλουρονικό οξύ δεν έχει ηλικιακούς περιορισμούς. Πολλά νέα κορίτσια και μοντέλα, το χρησιμοποιούν για να προστατέψουν το δέρμα τους και ως πρόληψη λεπτών γραμμών. Είναι δηλαδή συστατικό που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα. 

Extra tip: Η αλήθεια είναι πως προτιμάται σε σέρουμ καθώς έχει πιο λεπτόρρευστη υφή και εισχωρεί καλύτερα και βαθύτερα στο δέρμα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιά είναι τα προϊόντα που έχουν ξεχωρίσει και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, χάρη στην περιεκτικότητα τους σε υαλουρονικό οξύ.

https://www.instagram.com/p/B3IUa1TH7YS/

Η Neutrogena διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, τα οποία έχουν κύριο συστατικό το υαλουρονικό οξύ. Είναι ιδανικά για κάθε ηλικία, καθημερινή χρήση και προσφέρουν λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Τα αποτελέσματα είναι αισθητά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας τα μάλιστα συνδυαστικά (δηλαδή όλη την σειρά) επιτυγχάνεις ακόμη καλύτερα αποτέλεσμα. Θα την βρεις σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα με προϊόντα περιποίησης.

https://www.instagram.com/p/BoCJ2MGg2jN/

Περνάμε στον αγαπημένο Dior και ένα εκπληκτικό προϊόν. Πρόκειται για το serum ''Plump Filler'', (το μπουκαλάκι με την λευκή συσκευασία) το οποίο προσθέτει όγκο και λείανση των λεπτών γραμμών. Σίγουρα θα νιώσεις το δέρμα σου πιο γεμάτο και πιο σφριγηλό από τις πρώτες χρήσεις. Ιδανικό επίσης όταν προετοιμάζεσαι για κάποιο σημαντικό event ή έξοδο.

Συνεχίζοντας με τα σέρουμ υαλουρονικού οξέως, έχει ξεχωρίσει και το συγκεκριμένο από Kiehl's.

https://www.instagram.com/p/B19AUd6HFnn/

Eίναι ιδανικό για πρόληψη λεπτών γραμμών και προστασίας της επιδερμίδας. Προσδίδει λάμψη και διορθώνει τις ατέλειες.

https://www.instagram.com/p/B5a2yddHDHX/

Το συγκεκριμένο της  La Roche Posay με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Β5 αποτελεί εξαιρετική επιλογή, καθώς καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας σου και βοηθά σημαντικά για να αποκτήσεις υγιές και λαμπερό δέρμα. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram