Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY NEWS

Tips για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ για ραντεβού

Φυσικό αλλά ακαταμάχητο



Είναι μια δύσκολη ''αποστολή'' το τέλειο μακιγιάζ για ραντεβού, αφού κάθε άνδρας είναι διαφορετικός. Υπάρχουν όμως κοινές συνισταμένες και νομίζω πως αν τον καταφέρεις να σου πει '' Βάφεσαι πολύ ωραία'' ή ''Είσαι πολύ όμορφη σήμερα'' κλπ, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο...

Πάμε να ξεκινήσουμε
Πρώτο και κυριότερο βήμα, είναι φυσικά μια σωστά προετοιμασμένη επιδερμίδα. Καθαρισμός, απολέπιση, μάσκα, ενυδάτωση. Την συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης θα την γνωρίζεις ήδη, αλλά θα την δούμε και αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση. Το βασικό εδώ είναι η πάρα πολύ καλή ενυδάτωση. Στο σημείο αυτό, άσε με να σου προτείνω την ενυδατική από Κορρές με ελληνικό γιαούρτι, η οποία είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα σου. Aν θες κάτι πιο ενισχυμένο, υπάρχει στην ίδια σειρά και η μάσκα προσώπου με ελληνικό γιαούρτι για  intense  ενυδάτωση και λαμπερό πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/B4Mw7s8B6dQ/

Αφού ενυδατωθείς καλά  ξεκινάμε με το foundation. Προτίμησε το αγαπημένο σου! Αυτό που ξέρεις ότι λειτουργεί καλά στο δικό δέρμα. Μη δοκιμάσεις κάποιο καινούργιο! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δοκιμές. Καλό θα ήταν να είναι και πιο matte για να μη εμφανίσεις λιπαρότητα.  Το συγκεκριμένο της Estee Lauder, κρατάει πάρα πολλές ώρες αναλλοίωτο.

https://www.instagram.com/p/B9UAcyXHW9E/

Περνάμε στο κονσίλερ, όπου εδώ θες κάτι απλό αν δεν έχεις μεγάλο θέμα με μαύρους κύκλους. Το  Instant Eraser Age της Maybelline  είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και φυσικό αποτέλεσμα. Αν χρειαστεί ''σέταρε'' το κονσίλερ με λίγη πούδρα.

https://www.instagram.com/p/B8txY2mBLyb/

Πάμε στα φρύδια. Χτένισε τα καλά προς τα πάνω και με ένα μολύβι ή σκιά, γέμισε τα κενά. Με το μολύβι διόρθωσε και λιγάκι το σχήμα, έχοντας στο νου σου πως το θες λιγάκι πιο ανοδικό. Τόνισε δηλαδή ελάχιστα την γωνία του φρυδιού σου προς τα επάνω. Ξαναχτένισε τα με το βουρτσάκι ή σταθεροποίησε τα με ένα ειδικό τζελ. 

Με μια bronze πούδρα, κάνε ελαφριά κοψίματα. Δεν θέλουμε contouring, απλώς να ''ζεστάνεις'' και να τονίσεις με πολύ φυσικό τρόπο τις γωνίες σου. Λίγο κάτω από τα μάγουλα εως τα αυτιά σου, στους κροτάφους και τα πλαινά του μετώπου σου και ελάχιστα κάτω από το σαγόνι σου. Άπλωσε στην συνέχεια ένα ρουζ απαλό, σε φυσική απόχρωση, ψηλά στα μήλα με ανοδικές και πάλι κινήσεις. 

https://www.instagram.com/p/B1HgUodC8AZ/

Highlighter! Προσοχή, μη το παρακάνεις. Το αποτέλεσμα θέλουμε σίγουρα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται και ομοιόμορφο. Πρόσθεσε λιγάκι και κάτω από φρύδι σου καθώς και στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, για φως και λάμψη.

Συνεχίζουμε με τα μάτια. Με μια καφέ απαλή, γήινη σκιά πέρασε όλο το βλέφαρο σου, έως επάνω στην κόγχη του ματιού. Άπλωσε την καλά και σβήσε ομοιόμορφα με το πινέλο προς τα πάνω. Αν θες με ένα καφέ μολύβι τόνισε περισσότερο τα μάτια σου. Είτε βάζοντας το στην εσωτερική γραμμή είτε πάνω από τις βλεφαρίδες σου.

https://www.instagram.com/p/B890ySWDHd8/

Φυσικά, γύρισε τις βλεφαρίδες με ένα ψαλιδάκι και άπλωσε αρκετή μάσκαρα δίνοντας έμφαση στις επάνω. 

Με ένα καφέ μολύβι χειλιών τόνισε τα χείλη σου και στην συνέχεια πρόσθεσε ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν! Έχε το νου σου να μην απλώσεις πολύ και μεταφερθεί στα δόντια σου...
Φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και με λίγη αυτοπεποίθηση, είσαι πανέτοιμη.

Α! και φυσικά μη ξεχάσεις το άρωμα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;