Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα πιο δημοφιλή ear piercings για το 2020

Τι αξίζει να δοκιμάσεις φέτος



Οι τρύπες στα αυτιά, τα λεγόμενα piercings, είναι η τάση που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της μόδας. Ναι μπορεί κάποτε να κάναμε μια ή δύο τρύπες στον λοβό του αυτιού, τώρα όμως τα trends προστάζουν δύο, τρία και παραπάνω piercings σε διάφορα μέρη του αυτιού. To iconic του νέου trend είναι τα υπέροχα σκουλαρίκια που κυκλοφορούν αλλά και ο συνδυασμός  τους.  Κάνε scroll down και ανακάλυψε τα πιο όμορφα και χαριτωμένα piercings για την νέα χρονιά.

 

 

1.Snakebites. Το snakebite piercing είναι δύο μικρές και πολύ κοντινές μεταξύ τους τρύπες είτε πάνω στον είτε στο λοβό είτε στην έλικα. Μπορείς να συνδυάσεις δύο μικρά σκουλαρίκια το ένα δίπλα στο άλλο, σε ότι χρώμα και σχήμα θέλεις αρκεί να είναι μικρά. Οι μικροσκοπικοί κρίκοι είναι επίσης in fashion. Πρώτη που δοκίμασε αυτό το trend ήταν το μοντέλο Kaia Gerber και πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/B5vYQG_F0Wi/

https://www.instagram.com/p/Bxca6zGn9NR/

2.Τράγος. Ναι μπορεί να υπήρχε αυτό το piercing και παλαιότερα, όμως τώρα δίνεται μεγάλη προσοχή στο σκουλαρίκι που θα επιλέξεις για την τρύπα αυτή. Στόλισε όμορφα αυτό το μέρος του αυτιού σου με πολύ μικρά χρυσά σκουλαρίκια που να έχουν μια δόση λάμψης. Α! Και αν το βαρεθείς να ξέρεις πως σε αυτό το σημείο, η τρύπα επουλώνεται εντελώς μέσα σε μόλις 6 μήνες.

https://www.instagram.com/p/Bvz99Q7laoV/

https://www.instagram.com/p/B7yXaT1JnOO/

3.Piercing στην κόγχη. Μπορεί να ακούγεται λίγο τολμηρό, όμως συμβαίνει και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό. Μικρά στρας, αστεράκια ακόμα και ένας μικρός κρίκος στο εσωτερικό του πτερυγίου είναι από τις must have επιλογές. Αν πάλι φοβάσαι να το δοκιμάσεις, στο εμπόριο θα βρεις και ψεύτικα σκουλαρίκια που στέκονται στο απλά πάνω στο αυτί.

https://www.instagram.com/p/B3FjaL-J0eX/

https://www.instagram.com/p/B5Bijj8HDOd/

4.Και στον ανθέλικα: Ναι είναι ασυνήθιστο σημείο να κάνεις εκεί τρύπα, όμως για αυτό ακριβώς το λόγο, κοπέλες που έχουν εκεί σκουλαρίκι δέχονται κομπλιμέντα για αυτό. Ο ανθέλικας είναι το σημείο που επεκτείνεται κάθετα προς τα πάνω ο λοβός. Εκεί μπορείς να τοποθετήσεις από πολύχρωμα μικρά στρασάκια μέχρι κάποιο γράμμα του αλφάβητου.

https://www.instagram.com/p/B5dkTjuJz-O/

https://www.instagram.com/p/B7CJzEHp3xu/

Όσο πιο πολλά τόσο πιο εντυπωσιακά τα σκουλαρίκια στο αυτί. Όμως πρόσεξε με τις υπερβολές και τα μεγάλα μεγέθη. Το νέο αυτό trend ακολουθεί κυρίως μινιμαλιστικές ισορροπίες.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα