Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πως να φορέσεις την μπλε σκιά όπως οι celebrities

Η τάση των 80’s επέστρεψε



Η μόδα κάνει κύκλους, αποδεδειγμένα πλέον αφού looks και trends που παλαιότερα μας φαίνονταν υπερβολικά και ίσως παλαιομοδίτικά τώρα έχουν γίνει από τις μεγαλύτερες τάσεις.  Αναφέρομαι φυσικά στην μπλε σκιά, η οποία έχει κάνει ένα δυναμικό come back στον χώρο της ομορφιάς και του μακιγιάζ καθώς αποτελεί την πιο hot τάση της χρονιάς. Άλλωστε το μπλε θα το δούμε να κυκλοφορεί πολύ φέτος και στην μόδα, την διακόσμηση και το lifestyle, αφού το «Classic Blue» είναι το χρώμα για την χρονιά του 2020.

Αγαπημένοι celebrities δοκίμασαν ήδη την τάση της δεκαετίας των 80s, με την μπλε σκιά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ τους. Έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προτάσεις και ιδέες μακιγιάζ με μπλε σκιά για να εμπνευστείς.

 

 

Emily Ratajkowski: Μπλε μεταλλική σκιά γύρω από το μάτι, σχηματίζοντας έντονη γωνία, είναι o απόλυτος statement τρόπος για να αναβαθμίσεις το φυσικό μακιγιάζ.

 

 

Emma Stone: Για πιο ήσυχες εμφανίσεις, επίλεξε να χρησιμοποιήσεις μικρή ποσότητα μπλε σκιάς στις κάτω βλεφαρίδες σου.

 

 

Bella Hadid: Ανοιχτή μπλε σκιά με ροζ eyeliner είναι ένας τολμηρός αλλά πολύ iconic συνδυασμός. Τόλμησέ το, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

 

 

Jessica Biel: Η neon μπλε σκιά φορεμένη σαν eyeliner είναι ένας υπέροχος τρόπος να αναδείξεις τα ανοιχτόχρωμα μάτια σου.

 

 

Lupita Nyong'o: Ένα απλό και φρέσκο μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφωθεί στην απόλυτη τάση, με ένα navy μεταλλικό smokey eye.

 

 

Vanessa Hudgens: Μια γραμμή με sky μπλε σκιά στο κάτω μέρος του ματιού, θα δώσει φρέσκια πνοή στο καλοκαιρινό σας μακιγιάζ.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε