Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 κρέμες που θα σώσουν τα χέρια σου από την αφυδάτωση

Με τόσο αντισηπτικό, η πιο πλούσια ενυδατική είναι must



Δυστυχώς η χώρα μας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το φαινόμενο του κορωνοϊού. Ώρα να προστατευτούμε με όσο καλύτερο και πιο ψύχραιμο τρόπο. Θα περάσει και αυτό...

Όσο περνάει όμως το αντισηπτικό, το οινόπνευμα και τα αντισηπτικά μαντηλάκια μαζί με το πολύ συχνό πλύσιμο χεριών έχουν γίνει πλέον στην ρουτίνα μας προτεραιότητα. Όλα αυτά όμως, έχουν και ένα αρνητικό. Επηρεάζουν έντονα το PH της επιδερμίδας μας, αφυδατώνουν βαθιά τα χέρια μας με αποτέλεσμα να ''σκάνε'' και πολλές φορές να ανοίγουν ακόμη και πληγές. 

Η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι μια. Και φυσικά δεν είναι να ελαττώσεις το πλύσιμο ή την χρήση αντισηπτικών αλλά μια πολύ καλή ενυδάτωση.

Note: Αρχικά για πιο άμεση δράση, πριν κοιμηθείς μπορείς να απλώσεις στα χέρια σου λάδι καρύδας, ακόμη και ελαιόλαδο. Το πρωί τα χέρια σου θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και δεχθούν με πιο ήπιο τρόπο την αφυδάτωση που έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Στην συνέχεια, αμέσως μετά το πλύσιμο των χεριών ή την χρήση αντισηπτικού, άπλωσε μια από τις παρακάτω πλούσιες ενυδατικές χεριών, για να τα ενυδατώσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Για μια πιο ''luxurious'' κρέμα με απίστευτο άρωμα και βαθιά ενυδάτωση, θα σου πρότεινα σίγουρα κάποια από τις πολλές τις Byredo. Πρόκειται για μια κρέμα της οποίας το άρωμα διαρκεί πολλές ώρες και φυσικά αφήνει τα χέρια σου πιο απαλά από ποτέ. Αν έχεις σκοπό να διαθέσεις λίγα παραπάνω χρήματα για την κρέμα χεριών σου, τότε αυτή θα ήταν ιδανική επιλογή. 

https://www.instagram.com/p/Bp7cpEsByHl/

Από την άλλη για καθημερινή χρήση αλλά εξίσου καλή και πλούσια σε ενυδάτωση, είναι η συγκεκριμένη κρέμα χεριών από Apivita με βάλσαμο και μελισσοκέρι. Plus έχει πάρα πολύ ωραίο και διακριτικό άρωμα.

https://www.instagram.com/p/B7AzyIAAn1m/

Συνεχίζουμε με μια κρέμα best seller της εταιρείας. Πρόκεται για την κρέμα σώματος ''Creme de Corps'' από την Kiehl's η οποία μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και στα χέρια σου. Έχει μια πολύ πλούσια υφή, ιδανική για τα σκασμένα χέρια. Άμεση ενυδάτωση και μόλις απορροφηθεί τα αφήνει ιδιαίτερα απαλά και περιποιημένα. 

https://www.instagram.com/p/B8XSaCspWyK/

Και επειδή ξέρω πως πολλές σιχαίνεστε τις πολύ πλούσιες κρέμες χεριών που αφήνουν έλαια επάνω στην επιδερμίδα, στην Fresh Line μπορείς να βρεις την συγκεκριμένη κρέμα με βιολογικό μέλι & φρέσκο βασιλικό η οποία όμως έχει πολύ ελαφριά υφή.

https://www.instagram.com/p/B7GTDZUlQ83/

Για το τέλος σου έχω μια κρέμα χεριών η οποία δεν ανήκει ούτε στις πολύ πλούσιες σε υφή αλλά ούτε και στις ελαφριές. Ιδανική για καθημερινή χρήση, με πραγματικά ονειρεμένη μυρωδιά. Καλή ενυδάτωση και  γρήγορη απορρόφηση! Έχε την στην τσάντα σου και ανανέωνε τακτικά. Πρόκειται για την κρέμα χεριών και νυχιών από την Nuxe με μέλι και βιταμίνη E.

https://www.instagram.com/p/BtDQLqoA7Pj/

Keep calm and Hydrate!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.