Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες sheet masks της αγοράς

Τόνωση και αντιγήρανση με μια μόνο μάσκα



 

Κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και ίσως να έχουν μπει δυναμικά στην skincare ρουτίνα σου, καθόλου άδικα, αφού προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση του προσώπου στην στιγμή. Αναφέρομαι φυσικά, στην επαναστατική τάση των sheet masks που ήρθαν για να αλλάξουν τις συνήθειες στον χώρο της ομορφιάς. Το νέο αυτό trend με ρίζες στην μακρινή Ασία, αναβαθμίζει τις καθιερωμένες μάσκες προσώπου που όλες γνωρίζουμε και αγαπάμε, στην νέα γενιά μασκών, οι οποίες είναι εμποτισμένες σε πανί που εφαρμόζει απόλυτα στο δέρμα.

 

 

Με μια πρώτη μάτια μπορεί να φαίνονται λίγο τρομακτικές, όμως περιέχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το κουρασμένο δέρμα μας. Ένα ακόμα plus της νέας αυτής hot τάσης, είναι η ευκολία της χρήσης τους, αφού χρειάζεται μόνο να ανοίξετε τη συσκευασία, να εφαρμόσετε τη μάσκα στο πρόσωπο και μετά να την πετάξετε.

Εδώ έχουμε συγκεντρώσεις τις καλύτερες sheet masks που κυκλοφορούν στην αγορά και πραγματικά κάνουν θαύματα.

Μάσκα νυκτός Advanced Night Repair, Estée Lauder: Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στις πανίσχυρες τεχνολογίες να εισχωρήσουν γρήγορα και βαθιά στην επιφάνεια της επιδερμίδας και να τη βοηθήσουν να κλειδώσει την υγρασία.

 

 

Μάσκα αναζωογόνησης Super Restorative Instant Lift Serum Mask, Clarins: Επαναφέρει στο δέρμα ελαστικότητα και αίσθηση άνεσης ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα.

 

 

Μάσκα αντιγήρανσης, Drops of Youth Concentrate Sheet Mask, The Body Shop: Η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητά της. Αποκτήστε άμεσα πιο φρέσκια, πιο ελαστική επιδερμίδα, με πιο υγιή όψη.

 

 

Μάσκα θρέψης, Flower Fusion Sheet Mask Violet, Origins: Ιδανική για θρέψη, απαλότητα και ενυδάτωση ενώ παράλληλα το υπέροχο άρωμα Violet απομακρύνει το stress και χαλαρώνει το πνεύμα.

 

 

Μάσκα αναδόμησης Hydro Boost Hydrogel, Neutrogena: Με την προηγμένη σύνθεση από 100% υδρογέλη εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, η επιδερμίδα είναι αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και ορατά ελαστική.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός