Skip to main content

BEAUTY NEWS

Oι top 5 μάσκες ύπνου για να ξυπνήσεις ακόμη πιο λαμπερή

Η βραδινή σου ρουτίνα, είναι πιο σημαντική απ'όσο νομίζεις



 

Καμιά μας δεν μπορεί να αρνηθεί πως η επιδερμίδα μας, την ώρα που εμείς κοιμόμαστε, χρειάζεται έξτρα περιποίηση προκειμένου να γίνει όσο καλύτερα γίνεται η διαδικασία της ανάπλασης αλλά και διατήρησης νεότητας της. 

Η κούραση, ρυπογόνοι παράγοντες, κακές συνήθειες όπως κάπνισμα, κακή διατροφή και φυσικά κακή ρουτίνα περιποίησης, γνωρίζεις ήδη πως επιβαρύνουν σημαντικά το δέρμα σου, κάνοντας το μέρα με την μέρα να χάνει την σφριγηλότητα του και να αποκτά θαμπή όψη. Το υγιές δέρμα προέρχεται μέσα έναν υγιή τρόπο ζωής. Αυτό θα το ξέρεις ήδη. Ωστόσο και πάλι, το πρόσωπο αλλά και το σώμα σου έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενισχύσεις την λάμψη και την νεότητα της επιδερμίδας σου, είναι να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην βραδινή σου ρουτίνα. Αφού κάνεις πάντα πολύ καλό καθαρισμό και ενυδάτωση, μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμη εξτρά step μια φορά την εβδομάδα, το οποίο είναι οι μάσκες περιποιήσης νυκτός. Τη μάσκα νυκτός την απλώνεις πριν κοιμηθείς και το πρωί θα εκπλαγείς από την απαλότητα αλλά και την ξεκούραστη όψη του προσώπου σου. 

Με αφορμή σήμερα την παγκόσμια ημέρα ύπνου είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δούμε ποιες sleeping masks έχουν ξεχωρίσει στην αγορά και ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου, να δοκιμάσεις την κατάλληλη. 

Ξεκινάω με μια μάσκα νυκτός η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο δέρματος και απ'όλες σχεδόν τις ηλικίες. H ''Οvernight Hydrating Mask'' από την Origins, είναι ένα από τα best seller προϊόντα της εταιρείας και ευρέως γνωστή τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, για την ενυδάτωση που προσφέρει όσο εσύ κοιμάσαι. Το επόμενο πρωί το πρόσωπο σου είναι εμφανώς πιο απαλό και λαμπερό, έτοιμο να δεχθεί τις προκλήσεις μιας ακόμη ημέρας.

 

 Η ''Skin caviar luxe sleep mask'' από La Prairie, είναι σίγουρα μια από αυτές που ανήκουν στην luxurious κατηγορία και είναι κατάλληλη για δέρματα που έχουν έντονες ανάγκες, όπως σύσφιξη και πολύ βαθιά ενυδάτωση. Αν έχεις σκοπό να διαθέσεις κάποια παραπάνω χρήματα προκειμένου να δεις εμφανή αποτελέσματα στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σου, τότε αξίζει την δοκιμή. Από την άλλη, η αγαπημένη μας εταιρεία Κορρές και η σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο, διαθέτει μια από τις καλύτερες επανορθωτικές μάσκες ύπνου της αγοράς. Και πάλι αν οι ανάγκες της επιδερμίδας σου είναι έντονες και χρειάζεσαι κάτι ενισχυμένο, είναι σίγουρα ένα προϊόν που θα βοηθήσει πολύ!   Η εταιρεία Dior μας έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα στον τομέα της περιποιήσης. Και πάλι εδώ τα προϊόντα της ανήκουν στην luxurious κατηγορία, ωστόσο η συγκερκιμένη κρέμα νυκτός από την σειρά ''Hydra Life'' είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο αφυδατωμένο σου δέρμα. Είναι σε τζελ μορφή, δροσιστική και ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες και δέρματα που έχουν ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση και ξεκούραση.  Μια από τις καλύτερες μάσκες νυκτός είναι αυτή από την εταιρεία ''belif'' η οποία και αυτή στόχο έχει να ενυδατώσει όσο καλύτερα γίνεται την επιδερμίδα σου. Θα την βρεις στα sephora και φυσικά μέσω διαδικτύου. Η λάμψη που προσφέρει είναι εμφανής από την πρώτη  κιόλας χρήση. 

Προσπάθησε να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις διάφορα προϊόντα, από διάφορες εταιρείες μέχρι να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου δέρμα. Οι μάσκες νυκτός μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν σε περιπτώσεις που έχεις κουραστικές ημέρες αλλά και σε ημέρες χαλάρωσης για extra pampering.

Τελευταίο extra tip για σήμερα, είναι να μην επαναπαύεσαι σε ένα προϊόν. Γιατί το δέρμα μας έχει την τάση να συνηθίζει, επομένως η δράση του προϊόντος, μειώνεται. Οπότε προτίμησε να δοκιμάζεις κάθε φορά και κάτι καινούργιο, διαφορετικό απ' αυτά που έχει συνηθίσει.    

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department