Skip to main content

BEAUTY NEWS

Estee Lauder: Έτοιμη να δώσει την δική της μάχης ενάντια στην πανδημία COVID-19

Προτεραιότητα η παραγωγή αντισηπτικών 



Ο φόβος που σκορπίζει η δραματικά αυξημένη επέκταση του κορωναϊού σε όλο τον κόσμο, έχει ως αποτέλεσμα την παγκόσμια έλλειψη αντισηπτικών και καθαριστικών προϊόντων, με πολλές επώνυμες εταιρείες καλλυντικών και μη να αναλαμβάνουν κατά καιρούς να καλύψουν την ανεπάρκεια αυτή. Η  Estee Lauder είναι μια ακόμα εταιρεία απο τον χώρο της ομορφιάς που ετοιμάζεται να δώσει την δική της μάχη με την πανδημία COVID-19, ακολουθώντας το παράδειγμα της L'Oreal και της LVMH.

https://www.instagram.com/p/B963euHjbQ0/

Συμφώνα με δημοσιεύματα, η Estee Lauder σχεδιάζει να λειτουργήσει ξανά το εργαστήριο παραγωγής της στην περιοχή Melville της Νέας Υόρκης, με σκοπό την παραγωγή αντισηπτικών χεριών  για το ιατρικό προσωπικό. Η παραπάνω απόφαση έρχεται να κλειδώσει την ανακοίνωση της εταιρείας, για δωρεά ύψους 2 εκατομμύριων δολαρίων  στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», προκειμένου να στηριχτεί το έργο της οργάνωσης, που δεν είναι άλλο από την θεραπεία του κορωνοϊού σε χώρες που δεν διαθέτουν πόρους και έχουν υποστεί σοβαρά προβλήματα.

«Οι εταιρείες της Estee Lauder είναι περήφανες  που συμβάλλουν στην ευρύτερη προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, ανοίγοντας εκ νέου το εργαστήριο μας «Melville»  αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό,  προκειμένου να παραχθούν απολυμαντικά χεριών για ομάδες και πληθυσμούς με μεγάλη ανάγκη, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού προσωπικού πρώτης γραμμής. Είμαστε ευγνώμονες στους εργαζόμενους μας, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα για να το καταστήσουν αυτό  δυνατό, υποστηρίζοντας την ζωτικής σημασίας αυτή προσπάθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή