Skip to main content

BEAUTY NEWS

H καλύτερη βαφή μαλλιών για χρήση στο σπίτι

3 αποχρώσεις που βρίσκονται πρώτες στην λίστα με τα hot χρώματα



Ένα από τα κυριότερα προβλήματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε οι περισσότερες γυναίκες την περίοδο της καραντίνας, είναι φυσικά το "πως θα βάψω τα μαλλιά μου τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά;'' 
Ίσως η βαφή μαλλιών στο σπίτι να σου φαντάζει εφιάλτης και σκέτος μπελάς. 
Δεν είναι όμως. Με λίγη προσοχή και τα κατάλληλα προϊόντα, μπορείς κάλλιστα να φτάσεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. 

Το μυστικό στην περίπτωση αυτή, είναι το να βρεις το κατάλληλο προϊόν και μετά η χρήση θα γίνει πιο εύκολη. Και μιλώντας για βαφές μαλλιών, το πρώτο προϊόν που έρχεται στο μυαλό για βαφή στο σπίτι είναι η KORRES Argan Oil Advanced Colorant. Έχει ξεχωρίσει γιατί δεν περιέχει στην σύνθεση της ούτε αμμωνία, σιλικόνες, parabens και διάφορα τοξικά χημικά που σίγουρα θα θέλαμε να αποφύγουμε την χρήση αυτών στο τριχωτό της κεφαλής μας.

Εκτός όμως από το γεγονός πως πρόκειται για ένα καθαρό προϊόν, χωρίς επικίνδυνα χημικά, καλύπτει εκπληκτικά τις άσπρες τρίχες και προσδίδει λαμπερό χρώμα το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια. Ότι ακριβώς ζητάς δηλαδή από μια βαφή μαλλιών. Το γεγονός πως η σύνθεση της συγκεκριμένης βαφής δεν περιέχει τοξικά χημικά, αλλά αντιθέτως περιέχει  argan oil, κάνει τα μαλλιά σου πιο απαλά και λαμπερά από ποτέ!

Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου μόλις την χρησιμοποιήσεις.
Το μυστικό στην χρήση είναι ο καλός διαχωρισμός. Προσπάθησε να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη σειρά στα μαλλιά σου, έτσι ώστε να καλύψεις όσο περισσότερες τρίχες μπορείς. Στο τέλος φυσικά ένα καλό μασάζ για να εισχωρήσει η βαφή παντού, θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Προσωπικά έχω ξεχωρίσει τρεις συγκεκριμένες αποχρώσεις που μάλιστα τις είδαμε να πρωταγωνιστούν τον τελευταίο καιρό στην λίστα με τα hot χρώματα μαλλιών για το 2020 και είναι οι εξής:

 

      

 

Τέλος μετά την βαφή, η περιποίηση των μαλλιών είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να διατηρήσεις την τρίχα σου, σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται. Ενυδατωμένη και υγιής. Οπότε μη παραλείψεις σε καμία περίπτωση την ενυδατική μάσκα και φυσικά το ειδικό σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, το οποίο θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις και το χρώμα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Extra tip: H Korres διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά με ειδικευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών για αμέσως μετά την βαφή. Συνδυάζοντας τα παραπάνω, το αποτέλεσμα θα είναι όχι απλά ικανοποιητικό αλλά επαγγελματικό!

https://www.instagram.com/p/B2_eVSKoGn3/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;