Skip to main content

BEAUTY NEWS

Face Razors: Για λεία και λαμπερή επιδερμίδα

Η ιδανική λύση και για την τριχοφυΐα προσώπου 



Ξέρω πως αν ακούσεις ότι μια γυναίκα ξυρίζει το πρόσωπο της, ίσως φρικάρεις. Μην φρικάρεις όμως, δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Ολοένα και περισσότερες beauty experts συστήνουν ανεπιφύλακτα τα γνωστά ''face razors''. Τα οποία είναι ειδικά ξυραφάκια προσώπου με μια λεπίδα.

 


 

 

Η χρήση τους είναι πάρα πολύ απλή. Και το βασικό ερώτημα που σου δημιουργείται, είναι φυσικά, αν οι τρίχες στο πρόσωπο βγαίνουν πιο σκληρές και πιο σκούρες. Οι απάντηση που δίνουν σχεδόν όλες είναι πως όχι! Οι τρίχες συνεχίζουν μετά το ξύρισμα με την συγκεκριμένη μέθοδο, να βγαίνουν κανονικά όπως και πριν.

Τα ξυραφάκια προσώπου είναι ιδανικά για να αφαιρέσεις το χνούδι αλλά και την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γύρω από το στόμα, στα πλαϊνά του προσώπου και γύρω από τα φρύδια. Οι τρίχες δεν θα βγουν πιο έντονες!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις αναλυτικά την διαδικασία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια πεντακάθαρη, αλαβάστρινη επιδερμίδα πάνω στην οποία το foundation ''στρώνει'' καλύτερα από ποτέ. Plus κάνει και μια πολύ ήπια απολέπιση.

Το ξύρισμα γίνεται σε στεγνή επιδερμίδα χωρίς καμία λοσιόν ή αφρό ξυρίσματος!

Προσοχή! Οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ απαλές και μην τα χρησιμοποιείς αν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα ή ακμή. 2-3 λεπτά είναι αρκετά για να απαλλαγείς πανεύκολα από τις ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο σου και να έχεις ένα πολύ ''φρέσκο'' αποτέλεσμα με κάθε χρήση χωρίς ερεθισμούς.

Αν ακόμη σου ακούγεται επίφοβο σε προκαλώ να το ''ψάξεις'' περαιτέρω και η ίδια, βλέποντας αποτελέσματα από τις εκατοντάδες γυναίκες που ήδη έχουν εφαρμόσει στην ρουτίνα περιποίησης τους το ''facial saving'' και δεν το αποχωρίζονται πλέον με τίποτα. Προσφέρει απαλότητα, smooth αποτέλεσμα και λάμψη στην επιδερμίδα σου.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM