Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όχι στην μάσκαρα, ναι στο σέρουμ για βλεφαρίδες

Πώς να αποκτήσεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες



Η καθημερινή χρήση μάσκαρας, η τριβή κατά την διάρκεια του ντεμακιγιάζ αλλά και τα lash extensions, φθείρουν τις φυσικές μας βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να κάνουν το βλέμμα μας να δείχνει κουρασμένο και τα μάτια μας ταλαιπωρημένα.

Τώρα όμως στην καραντίνα μας, όπου το δέρμα και τα μάτια μας έχουν ησυχάσει από το μακιγιάζ και έχουν κάνει μια αποτοξίνωση, για την οποία θα μιλήσουμε σε επόμενη ανάρτηση, είναι η ιδανική ευκαιρία για να περιποιηθείς, να φροντίσεις και να δυναμώσεις τις βλεφαρίδες σου.

Έχουν και αυτές κάποια μικρά μυστικά για να είναι πιο δυνατές και υγιής.
Και αν εφαρμόσεις τα παρακάτω tips, όταν βάλεις ξανά μάσκαρα τότε σίγουρα θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

https://www.instagram.com/p/B9ZHQdtDZYJ/

Eπειδή τα μάτια αποτελούν μια πολύ ευαίσθητη περιοχή θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις την ενυδάτωση των βλεφαρίδων σου, με όσο πιο φυσικά συστατικά γίνεται. Επομένως το ελαιόλαδο, το λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το καστορέλαιο μπορούν να κάνουν θαύματα στις φθαρμένες σας βλεφαρίδες.

Προσοχή όμως! Θέλουμε ελάχιστη ποσότητα, καθώς είναι αρκετά ‘’βαριά’’ έλαια. Άπλωσε ελάχιστο ελαιόλαδο για παράδειγμα στα δάχτυλα σου και άγγιξε απαλά τις βλεφαρίδες σου. Τήρησε την συνήθεια αυτή κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Εκτός του ότι προστατεύεις τις βλεφαρίδες σου από το μαξιλάρι, το επόμενο πρωί θα είναι τέλεια ενυδατωμένες και πιο δυνατές. Και όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεις να απλώνεις τακτικά  κάποιο έλαιο, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις. Η τακτικότητα είναι το μυστικό στην περίπτωση αυτή.

Extra note: Αν το ελαιόλαδο σας φαίνεται πολύ λιπαρό για τα μάτια, επιλέξτε το λάδι καρύδας.

Και αφού δοκιμάσετε το παραπάνω, ήρθε η ώρα για λίγη ενίσχυση παραπάνω με επαγγελματικά προϊόντα. Στην αγορά θα βρεις σέρουμ ειδικά για την ενίσχυση των βλεφαρίδων σου! Τα απλώνεις επίσης κάθε βράδυ και όχι πριν την μάσκαρα. Δεν τα χρησιμοποιούμε πριν την μάσκαρα γιατί το έλαιο από το σέρουμ θα κάνει την μάσκαρα να ‘’τρέξει’’.

https://www.instagram.com/p/BcDDfyzFHBT/

Αν έχετε παρατηρήσει πως ‘’χάνετε’’ αρκετές βλεφαρίδες κατά την διάρκεια του ντεκιμακιγιάζ, τότε ένα σχετικό προϊόν είναι απαραίτητο. Ιδανική λύση είναι φυσικά να αποφεύγετε την χρήση μάσκαρας, πόσο μάλλον αδιάβροχης και να τις ενυδατώνετε καλά με τους παραπάνω τρόπους που αναφέραμε.

Ενδεικτικά κάποια από τα καλύτερα σέρουμ βλεφαρίδων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα εξής:

Full Lash Serum, της Shiseido.

Lash Sensational Boosting Serum, της Maybelline.

Lashes Booster, της Embryolisse.

Clinically Proven Lash Serum, της L’Oréal Paris

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου