Skip to main content

BEAUTY NEWS

Matte Legend: Το νέο επαγγελματικό κραγιόν της Avon

Για χείλη που θα μείνουν αξέχαστα

 



 

Matte Legend είναι η νέα σειρά κραγιόν της Avon, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο μακιγιάζ των χειλιών σου. Η μοναδική καινοτομία του ενσωματώνει τρεις επαγγελματικές τεχνικές και με το επαναστατικό του σχήμα υπόσχεται εκθαμβωτικά χείλη με ένα μόνο πέρασμα.

https://www.instagram.com/p/B_CbVK7DA8m/

 

Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των beauty addict και φυσικά λατρεύεις να πρωτοπορείς στο μακιγιάζ, δεν έχεις παρά να τολμήσεις την θρυλική εμφάνιση των χειλιών σου, με την  νέα σειρά κραγιόν της Avon, η οποία αξιοποιεί μοναδικά τα τρικ των επαγγελματιών make-up artists και προσφέρει ενυδάτωση, έντονο χρώμα και απόλυτη ακρίβεια. Έχοντας στο χέρι σου τη δύναμη των μυστικών των επαγγελματιών, αποκτάς χείλη που σίγουρα θα ξεχωρίσουν.

Το μυστικό της απόλυτης επαγγελματικής ακρίβειας κρύβεται στο αποκλειστικό του σχήμα σαν διαμάντι «bullet cut», που μιμείται το πινέλο μακιγιάζ και κινείται στο περίγραμμα των χειλιών, «γεμίζοντάς» τα με απίστευτη ακρίβεια, χωρίς να χρειάζεται μολύβι. Με 50% περισσότερο matte χρώμα από κάθε άλλο κραγιόν της Avon, η σειρά Matte Legend προσφέρει το πιο πλούσιο και φωτεινό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Για σούπερ ενυδατωμένα χείλη και βελούδινη, απαλή αίσθηση, το κραγιόν Matte Legend περιέχει primer, μία ενυδατική βάση που «κλειδώνει» την υγρασία και το χρώμα.

 

 

Τα νέα Matte Legend κραγιόν είναι διαθέσιμα σε 11 έντονες, μοναδικές αποχρώσεις και διατίθενται σε μεταλλική, ασημί συσκευασία για στιλάτες εμφανίσεις. «Με δεδομένο το ό,τι 1 από τα 3 κραγιόν που πωλούνται ανήκουν στην Avon, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες να νιώσουν superstar, μία αίσθηση που δημιουργείται από την τέλεια, την πιο θρυλική εμφάνιση των χειλιών τους. Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, εμπνευστήκαμε από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν επαγγελματίες make-up artists, που έχουν τον τρόπο να δημιουργούν πάντα το τέλειο αποτέλεσμα», εξηγεί η κα Εύη Οικονόμου, Marketing Manager Avon Ελλάδος.

 

 

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ, ώστε να πετύχεις το απόλυτο επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χείλη σου με μόνο ένα κραγιόν, είναι να το παραγγείλεις τώρα online ΕΔΩ.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ