Skip to main content

BEAUTY NEWS

Vichy:Tα διαδικτυακά courses που κάνουν την παραμονή στο σπίτι καλύτερη

Εσύ ρωτάς, οι δερματολόγοι (και όχι μόνο) απαντούν



 

Η απομόνωση έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής. Και όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες ακόμη. Ίσως δεν σου έχουν μείνει πολλές αντοχές όμως γι’ αυτό έχουμε μια λύση.

Από το να παραπονιέσαι και να κάνεις την ζωή σου δύσκολη για καταστάσεις  που δεν είναι στο χέρι σου να αλλάξεις, αποδέξου για λίγο ακόμη αυτήν την πραγματικότητα και ανέλαβε δράση, ώστε να την κάνεις καλύτερη. Τα εργαλεία για να κάνεις την καραντίνα σου καλύτερη ευτυχώς, τα έχεις. Η Vichy μάλιστα στα παραθέτει μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Ακολουθώντας τον λογαριασμό Vichy Greece έχεις την δυνατότητα να κάνεις την καραντίνα σου καλύτερη μαθαίνοντας όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την σωστή υγεία της επιδερμίδας σου, κάνοντας ερωτήσεις στους ειδικούς δερματολόγους της εταιρείας, οι οποίοι θα σου απαντήσουν αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες.

Εκτός όμως από αυτό, η εταιρεία έχει οργανώσει πολλές ακόμη ηλεκτρονικές δράσεις για την αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος.

Πιο αναλυτικά η δερματολόγος, Mαρίτα Κοσμαδάκη, μια φορά την βδομάδα,  απαντάει σε ερωτήσεις, λύνει απορίες και δίνει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με όλα τα θέματα ομορφιάς και περιποίησης που σχετίζονται με την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας.

Η Δέσποινα Παπαγεωργίου, Βιολόγος και Υπεύθυνη Εκπαίδευσης L’ OREAL, απαντάει σε θέματα φροντίδας της επιδερμίδας και δίνει εύκολες και γρήγορες συμβουλές για μακιγιάζ και μαλλιά.

Ακόμη η Ελεάννα Παπαχαραλάμπους, Wellness  & Ageing Well Expert, δίνει life tips για το πως να διαχειριστούμε την καθημερινότητα μας κατά την παραμονή μας στο σπίτι, αναδεικνύοντας φυσικά τη σημασία της πνευματικής άσκησης και της σωστής ψυχολογίας τη δεδομένη περίοδο.

H ασκήσεις γυμναστικής από την καραντίνα φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν!
Ακολουθώντας τον λογαριασμό έχεις την δυνατότητα να γυμναστείς παρέα με τις FITVP Addiction. Η Πόλυ και η Βίβιαν δείχνουν εύκολες και γρήγορες ασκήσεις για όλο το σώμα δύο φορές την εβδομάδα.

Μένουμε Σπίτι Μένουμε Ασφαλείς για όσο χρειαστεί και συντονιζόμαστε στον λογαριασμό (@vichygreece)

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department