Skip to main content

BEAUTY NEWS

Serum μαλλιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το trend αυτό

Βαθιά ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί

 



Μέχρι τώρα γνωρίζαμε και χρησιμοποιούσαμε το serum προσώπου, το οποίο προσφέρει σούπερ ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με την ενυδατική μας κρέμα, αφού η λεπτόρρευστη υφή του, εισχωρεί με ευκολία σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, προσφέροντας μας τέλεια ενυδατωμένη και λαμπερή όψη. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δρα και το serum μαλλιών, ένα προϊόν φροντίδας με θαυματουργές ιδιότητες για την τρίχα.

 

 

Το serum μαλλιών κάνει την περιποίηση τους πιο εύκολη και αποτελεσματική από όσο μπορείς να φανταστείς. Μια μικρή ποσότητα μετά το λούσιμο και πριν από τα προϊόντα styling, κατά μήκος της τρίχας και στις άκρες, δίνει στην τρίχα λάμψη και απαλότητα, ανεξαρτήτως αν έχεις ίσια ή σγουρά μαλλιά, χοντρή ή λεπτή τρίχα. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, τόλμησέ το, συνυπολογίζοντας και τους παρακάτω τέσσερις καλούς λόγους για να το κάνεις. 

#1 Προστασία. Ο no1 λόγος που πρέπει να το εντάξεις τώρα στην beauty ρουτίνα σου είναι η προστασία που προσφέρει στην ταλαιπωρημένη ή κατεστραμμένη τρίχα. Τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται από την βαφή, το συχνό styling, την θερμότητα αλλά και το περιβάλλον. Όμως το serum λειτουργεί σαν θεραπεία ενάντια σε όλα τα παραπάνω.

#2 Λάμψη. Το ξέρουμε ότι χρησιμοποιείς μάσκες, ειδικά έλαια και άλλα προϊόντα ώστε να πετύχεις τα σούπερ λαμπερά μαλλιά, όμως αν πραγματικά θέλεις να τα καταφέρεις, ο ορός μαλλιών θα σε βοηθήσει. Δοκίμασε τον πριν από το λούσιμο και άφησε το στα μαλλιά σου μερικά λεπτά.

#3 Τιθασεύει το φριζάρισμα. Το ενοχλητικό φριζάρισμα καθώς και οι μικρές τριχούλες που πετάνε δεξιά και αριστερά είναι ότι χειρότερο όταν έχεις να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Το serum τα περιορίζει, αφού θρέφει την τρίχα σε βάθος.

#4 Απαλή υφή. Τα ξηρά μαλλιά είναι αυτά που μας ταλαιπωρούν περισσότερο από όλα. Τα φυσικά έλαια έχουν χαθεί και η τρίχα αναζητά απεγνωσμένα ενυδάτωση. O όρος μαλλιών λειτουργεί θεραπευτικά για την σπασμένη τρίχα, προσφέροντας silky φινίρισμα και απαλότητα.

Erato, Serum Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης με Τριαντάφυλλο & Σανταλόξυλο, Fresh Line

 

 

Résistance, Ορός Ανάπτυξης Και Ενδυνάμωσης Των Μαλλιών, KERASTASE

 

 

Advance Techniques, Serum Μαλλιών Ultra Smooth, Avon

 

 

Serie expert, Absolut Repair, L'OREAL

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department