Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης με 5 βήματα

Προλαβαίνεις λίγο ακόμη τώρα που έχεις χρόνο



 

Η άρση των μέτρων σηματοδοτεί σταδιακά την επιστροφη σε ρυθμούς που ήταν πιο γνώριμους για εμάς. Ωστόσο έχεις λίγες ακόμη ημέρες για να απολαύσεις τον χρόνο στο σπίτι, με pamper rituals και ρουτίνες περιποίησης.

Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις, η αγάπη προς τον εαυτό σου και ο χρόνος που αφιερώνεις σε αυτόν, είναι πολύτιμος για να ανταπεξέλθεις καλύτερα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις.

Η εταιρεία Frezyderm και οι ειδικοί δερματολόγοι της, δημιούργησαν μια ρουτίνα περιποίησης 5 βημάτων, με προϊόντα τα οποία θα ανανεώσουν τόσο την διάθεση σου αλλά και την εμφάνιση σου.

Βήμα 1: Καθαρό πρόσωπο, καθαρές σκέψεις

Η πρώτη κίνηση που κάνουμε το πρωί είναι και εκείνη που θα δώσει την ανάλογη διάθεση στην υπόλοιπη μέρα μας. Φρόντισε να ξεκινήσεις τον καθαρισμό του προσώπου σου με το Mild Wash Liquid, ένα απαλό καθαριστικό προσώπου για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχει σαπούνι, άρωμα ή χρώμα και προσφέρει απαλό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει τον δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία. Όλα όσα χρειάζεσαι από το καθαριστικό σου!

 


 

 

Βήμα 2: Το προϊόν για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

Η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών όπως το κινητό, ο υπολογιστής ή τηλεόραση αυξήθηκαν ιδιαίτερα εν μέσω καραντίνας. Το ίδιο και οι επιδράσεις της μπλε ακτινοβολίας στην οποία εκτίθενται τα μάτια μας και η περιοχή γύρω από αυτά. Σε συνδυασμό με την πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμα του ύπνου μας, το βλέμμα μας χάνει την λάμψη και φαίνεται κουρασμένο, κάνοντας την όψη μας να δείχνει θαμπή και άτονη.

Γι'αυτό και η Frezyderm προτείνει την χρήση αναζωογονητικής μάσκας ματιών υδρογέλης Revitalization Hydrogel Eye Patch, η οποία ανακουφίζει τη λεπτή και ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που ανανεώνει και ξεκουράζει το βλέμμα.

Τα επιθέματα είναι non-woven, βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα.

Βήμα 3: Μη ξεχνάς το αντηλιακό σου

 Είτε πρόκειται για μία βόλτα στην πόλη είτε για χαλαρές στιγμές στην παραλία, γνωρίζεις ήδη πως είναι σημαντικό να προστατεύσεις το πρόσωπό σου από τις ανεπιθύμητες επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Το Sun Screen Fluid to powder SPF 50+ είναι μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου, που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής για καλλυντική ευχαρίστηση παράλληλα  με τη φροντίδα του δέρματος. Στηριγμένο στην καινοτομία Transforming Τextures, μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. Το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

 

 

Βήμα 4:  Περιποίηση και στα χέρια

Τα χέρια μας είναι το σημείο που ταλαιπωρείται περισσότερο αυτή την περίοδο, αφού το συχνό πλύσιμο, τα συνθετικά γάντια και η εκτεταμένη χρήση αντισηπτικών μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση, ξηροδερμία ακόμη και εμφάνιση εκζέματος. Μία προστατευτική κρέμα χεριών όπως η Dermofilia Hand Cream είναι το must προϊόν που χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας.

 

 

Βήμα 5ο : Ευεξία εκ των έσω με ελληνική υπογραφή

Η διαδικασία του cocooning ολοκληρώνεται πάντα απολαμβάνοντας ένα ρόφημα που μας χαρίζει την πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Για πρώτη φορά, η FREZYDERM παρουσιάζει Βιολογικό ρόφημα με χαμομήλι, με ολόκληρα άνθη χαμομηλιού, συλλεγμένα από περιοχές της Ελλάδας, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει τα καλύτερα αρωματικά φυτά στον κόσμο. Το Ελληνικό Βιολογικό Χαμομήλι της FREZYDERM προσφέρει σίγουρα χαλάρωση, μειώνοντας την ανησυχία και βοηθώντας στον ήρεμο ύπνο.

Επιπλέον, ανακουφίζει από τον βήχα, τον πονόλαιμο και βελτιώνει την αναπνευστική υγεία. Και βέβαια, διαθέτει ευχάριστο άρωμα και ουδέτερη γεύση.

Χωρίς καφεΐνη, τεχνητές γεύσεις, χρώμα, ζάχαρη

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department