Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 Frenchy make up looks που θα λατρέψεις

Πώς θα πετύχεις το πολυπόθητο Παριζιάνικο μακιγιάζ



Δεν χωρά αμφιβολία πως το Παρίσι θα αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο για μόδα αλλά και ομορφιά. Είναι αυτός ο ιδιαίτερος δυναμισμός που έχουν οι Παριζιάνες και ξέρουν πώς να τον εκδηλώνουν με τον πιο ευάλωτο και ρομαντικό τρόπο. Τόσο δυναμικές μα ταυτόχρονα ρομαντικές και ευάλωτες. Αυτόν τον ακαταμάχητο συνδυασμό προσπαθούν ανελλιπώς να πετύχουν. Στο τρόπο που ντύνονται, βάφονται και φέρονται. Είναι νομίζω και αυτό που τους έχει προσδώσει αυτήν την ξεχωριστή θέση στον κόσμο της μόδας.

Εκτός όμως από ρομαντικές, δυναμικές και δημιουργικές είναι ιδιαιτέρως πρωτότυπες. Θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε και ως επαναστάτριες. Ξέρουν πώς να κάνουν το παραπάνω βήμα και να ξεχωρίσουν αντιστεκόμενες στις μαζικές τάσεις. Γι’ αυτό και μεταξύ τους μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές.

Θα μπορούσα για ώρες να γράφω  για την Παρισινή αισθητική. Σε αυτήν την ανάρτηση όμως θα εστιάσουμε σε 7 αγαπημένα make up looks που ταιριάζουν σε όλες και χαρίζουν αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα.  Επίσης παρακάτω θα βρεις και κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να τα δημιουργήσεις κι εσύ, με ευκολία.

https://www.instagram.com/p/B3rXFgKim-O/

Πρώτο δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο μακιγιάζ, χωρίς κόκκινο κραγιόν. Πόσο μάλλον συνδυασμένο με μαρινιέρα. Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο must have για ένα Παριζιάνικο μακιγιάζ. Είτε πρωί, είτε βράδυ. Συνήθως προτιμούν το έντονο κατακόκκινο κραγιόν με λίγη μάσκαρα για το βράδυ. Όσο για το πρωί, χρησιμοποιούν μια πιο απαλή κόκκινη απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/B_DI7JOozr-/

Πιο συγκεκριμένα για τις πρωινές σου εμφανίσεις, επίλεξε μια ροδαλή απόχρωση στα χείλη σου την οποία σβήσε ελαφρά με τα χέρια σου για φυσικό αποτέλεσμα. Κράτα το υπόλοιπο πρόσωπο σε ήπιους τόνους. Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις και τίποτα άλλο πέρα από το κραγιόν στα χείλη και τα μάγουλα. 

https://www.instagram.com/p/B9kDrKSKf-z/

Και οι φακίδες που τον τελευταίο καιρό έχουν μπει για τα καλά στις τάσεις του μακιγιάζ και όλα δείχνουν πως δεν θα μας αποχαιρετήσουν, έρχονται από το όμορφο Παρίσι. Δίνουν μια όψη αθωότητας, νεανικότητας και ρομαντισμού! Με το μολύβι φρυδιών σου, ζωγράφισε μικρές ανόμοιες ''τελείες'' στα μάγουλα και την μύτη και στην συνέχεια σβήσε απαλά με τα χέρια ή το πινέλο που χρησιμοποιείς για το foundation σου.

Μια ακόμη διαχρονική τάση που καθιερώθηκε στο μακιγιάζ και είναι Παρισινής αύρας, είναι η μαυρισμένη επιδερμίδα! Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, η Chanel ήταν η πρώτη που έκανε το μαυρισμένο δέρμα ''μόδα''. Μέχρι τότε ήταν συνδεδεμένο με την χειρωνακτική εργασία και οι γυναίκες το απέφευγαν φανατικά. Μέχρι που η Chanel επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές κατάφερε να αναδείξει την ομορφιά ενός ηλιοκαμένου προσώπου. Εως σήμερα λοιπόν οι Γαλλίδες επιδιώκουν αυτήν την ηλιοκαμένη όψη ακόμη και τον χειμώνα!

https://www.instagram.com/p/B_QA1W2KnXj/

Ένα μπρόνζερ είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να προσδώσεις λίγο χρώμα και ζωντάνια στην επιδερμίδα σου.

https://www.instagram.com/p/B_uBSMDgBk3/

Η φυσικότητα είναι το κλειδί! Η effortless διάθεση άλλωστε πρωταγωνιστεί παντού. Τίποτα επιτηδευμένο και υπερβολικό δεν έχει θέση στο μακιγιάζ των Γαλλίδων. 

https://www.instagram.com/p/B_F7mSAHxr-/

Δυναμισμός και επανάσταση σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να λείπει και το ''ανδροπρεπές''στοιχείο. Το ανδρόγυνο look μέχρι σήμερα ανθίζει στο Παρίσι, κατακτώντας όλο και περισσότερο έδαφος.

https://www.instagram.com/p/B_F7mSAHxr-/

Sleek look στα μαλλιά, μηδαμινό μακιγιάζ παρα μόνο έντονα φρύδια και ροδαλά χείλη, είναι ότι χρειάζεσαι για το επιτύχεις.

Τέλος οι γήινες αποχρώσεις αποτελούν και εδώ αναπόσπαστο κομμάτι. Προτίμησε τα καφέ και ροδακινί χρώματα για ακόμη πιο εντυπωσιακά looks. Και φυσικά μη ξεχάσεις το highlighter για λάμψη και το eyeliner για έντονο βλέμμα!

https://www.instagram.com/p/B_NctvOqqaY/ 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ