Παριζιάνικος αέρας!

Η Lancôme ανακοινώνει τη συνεργασία της με την πολυτάλαντη και δημιουργική Caroline de Maigret, το πρότυπο της γαλλικής ομορφιάς. 

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Είναι η μούσα των σχεδιαστών, τους οποίους εμπνέει περπατώντας στην πασαρέλα τους και δίνοντας ζωή στις δημιουργίες τους. Είναι το αγαπημένο θέμα για τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Μια γυναίκα από το χώρο της μόδας, που προτιμά να ακολουθεί το προσωπικό της στυλ, παρά ό,τι υπαγορεύει η μόδα.

Για τη Lancôme, η οποία πρεσβεύει το πρότυπο της Γαλλικής ομορφιάς εδώ και 80 χρόνια, τι θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό από το να ζητήσει από την Caroline de Maigret, τη γυναίκα που την ενσαρκώνει, να αντιπροσωπεύσει αυτή τη θηλυκότητα. To αποτέλεσμα έδωσε την έμπνευση στη εταιρία για μια πρωτόγνωρη μορφή συνεργασίας. Μια συνεργασία που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο συνοδεύοντας την Caroline de Maigret καθώς αυτή θα ταξιδεύει ανά τον κόσμο για την παρουσίαση του βιβλίου της.

 Το βιβλίο με τίτλο How to Be Parisian Wherever You Are:Love, Style, and Bad Habits (θα κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ) είναι ένα βιβλίο που έχει γραφτεί από “Παριζιάνες”, ένα βιβλίο με χιούμορ που περιέχει στάσεις και συμβουλές, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να κατανοήσουν τι είναι αυτό που κάνει τις Γαλλίδες τόσο ακαταμάχητες και μοναδικές.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares