Skip to main content

BEAUTY NEWS

Artistique Parfumiers: Η νέα σειρά αρωμάτων από την Avon θα σου μείνει αξέχαστη

Με την υπογραφή των διασημότερων Γάλλων αρωματοποιών παγκοσμίως

 



 

Δεν υπάρχει πιο σαγηνευτική αίσθηση από την ευωδία που σε ταξιδεύει και σε κρατάει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό όσων βρίσκονται γύρω σου. Η Avon γνωρίζει πολύ καλά την επιθυμία σου να ξεχωρίσεις φέτος την άνοιξη, γι’ αυτό και δημιούργησε σε συνεργασία με τρεις από τους διασημότερους Γάλλους αρωματοποιούς παγκοσμίως, τις πιο μεθυστικές αρωματικές δημιουργίες που υπόσχονται να σε σαγηνεύσουν. «Αποδράστε» σε έναν νέο κόσμο αισθήσεων με τα αρώματα της νέας σειράς Artistique Parfumiers, με τα οποία η Avon τοποθετεί το πάθος, τη φιλοσοφία, τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητα των αρωματοποιών μέσα σε ένα μπουκάλι, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να γνωρίσει τον μαγευτικό κόσμο της γαλλικής αρωματοποιίας, επανασυνδέοντάς την με τον δημιουργό.

 

 

Η Avon, διαθέτοντας έναν από τους παλαιότερους οίκους αρωμάτων στον κόσμο, αφού είχε ξεκινήσει τις δραστηριότητές της το 1886 ως California Perfume Company. Οι βραβευμένοι αρωματοποιοί Emilie Coppermann, Maurice Roucel και Alexandra Carlin εμπνεύστηκαν από προσωπικές τους αναμνήσεις και δημιούργησαν τα αρώματα «Iris Fétiche», «Magnolia en Fleurs» και «Patchouli Indulgence», που συνδυάζουν φρέσκες νότες λουλουδιών, φύλλων και φυτών, ξυλώδεις νότες και νότες μπαχαρικών.

Οι καλλιτέχνες δημιούργησαν τα νέα αρώματα της σειράς, χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά στον κόσμο της αρωματοποιίας, όπως τη γοητευτική ίριδα, η οποία παρασκευασμένη με τις ρίζες του λουλουδιού ίρις αναδύει μία μοναδικά, πολυτελή αίσθηση πούδρας. Το αιθέριο έλαιο Μανόλιας, ένα υψηλής ποιότητας συστατικό από την Κίνα, όπως επίσης και η βανίλια βιώσιμης προέλευσης από τη Μαδαγασκάρη, το πιπέρι Timut, το μπαχαρικό που προσομοιάζει με το γκρέιπφρουτ και προέρχεται από το Νεπάλ, αλλά και το εξαιρετικό λάδι πατσουλί.

Ας γνωρίσουμε όμως, λίγο πιο προσωπικά τα τρία νέα υπέροχα αρώματα της σειράς Artistique Parfumiers:

Ιris Fétiche: Ένα αριστούργημα εμπνευσμένο από την γοητευτική ίριδα –ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά στην αρωματοποιία- και ντελικάτες φυλλώδεις νότες, που συνδυάζονται αρμονικά με μία απαλή χροιά αισθησιακής βανίλιας. Αυτό το χαλαρωτικό, μεθυστικό άρωμα, επαναφέρει αναμνήσεις καλοκαιριού, προκαλώντας μία γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας. Είναι δημιουργημένο από την Emilie Coppermann, που  εμπνέεται αρώματα για τις πιο διάσημες εταιρείες αρωμάτων για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει στην κατοχή της κάποια από τα σημαντικότερα βραβεία του χώρου.

 

 

Magnolia en Fleurs: Δημιουργημένο από τον Maurice Roucel, που θεωρείται αυθεντία στον κόσμο της αρωματοποιίας, σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης. Το λουλουδάτο αυτό άρωμα συνδυάζει Κινέζικες μανόλιες και έντονες, δροσερές νότες, που εναρμονίζονται με το απαλό musk. Ο δημιουργός του αρώματος, Maurice Roucel, γνωστός για την αδυναμία του στις πρώτες ύλες, είναι ένας από τους σημαντικότερους του χώρου και χαρακτηρίζεται από το δυναμικό στυλ έκφρασης στις δημιουργίες του.

 

 

Patchouli Indulgence: Μία μεθυστική δημιουργία με βασικό συστατικό το πατσουλί, που γίνεται πιο ζεστή και πιο έντονη από τα εξωτικά μπαχαρικά, τα απαλά λουλούδια και το πλούσιο κεχριμπάρι. Η δημιουργός του, Alexandra Carlin, είναι μια καλλιτεχνική ψυχή, που φτιάχνει αρώματα με φαντασία, τα οποία «αφήνουν» μια ευχάριστη αίσθηση ενθουσιασμού, προκαλούν το περιπετειώδες πνεύμα σας και σας αναστατώνουν σαν ανεμοστρόβιλος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;