Skip to main content

BEAUTY NEWS

Mini Braids: Vintage κοτσιδάκια non stop

Πώς θα πετύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα



 

Πρόκειται για ένα μίνιμαλ και ταυτόχρονα girly look. Πρόκειται επίσης για ένα από τα εύκολα χτενίσματα που θα σε ανανεώσει και θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Τα Mini Braids έχουν μεγάλη ιστορία καθώς πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους πίσω στην δεκαετία του εξήντα και κατά καιρούς επιστρέφουν και πάλι στο προσκήνιο.

 

 

Το συγκεκριμένο look που καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα μίνιμαλ και girly, το έχει αγαπήσει τόσο η διάσημη ηθοποιός Μargot Robbie αλλά και πολλές influencers. Είναι η εποχή άλλωστε που οι κοτσίδες επιστρέφουν σε μια ανανεωμένη και πιο σύγχρονη εκδοχή.

Και πως θα πετύχεις το look των mini braids;

Αρχικά ξεκίνησε χωρίζοντας τα μαλλιά σου στην μέση και ισιώνοντας τα. Στην συνέχεια κάνε δυο κοτσιδάκια στα πλαϊνά από την μια μεριά και δύο από την άλλη.
Έξτρα tip: Προτίμησε να κάνεις τα κοτσιδάκια σου σε ανάλαφρη και effortless διάθεση. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα πρόσθεσε στο τέλος λίγο hairspray και κρεπάρισμα για να μείνουν σταθερά χωρίς λαστιχάκι.

https://www.instagram.com/p/B92GXybnt7U/?utm_source=ig_embed

Είναι η ιδανική πρόταση για εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα, το οποίο θα σε ανανεώσει γρήγορα και χωρίς κόπο!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department