Skip to main content

BEAUTY NEWS

Glossy χείλη για φίλημα

Διπλάσιος όγκος στη στιγμή



Μεγάλα, ζουμερά, με sexy διάθεση είναι τα χείλη που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Η αλήθεια είναι πως τα σαρκώδη φυσικά χείλη τονίζουν περισσότερο τα θηλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου μας και πρέπει να το λέμε. Βέβαια θα μου πεις, είμαστε και εμείς που δεν έχουμε εκ φύσεως μας, τα χείλη της Scarlett Johansson ή της Angelina Jolie, δεν είμαστε το ίδιο όμορφες και θελκτικές; Φυσικά και είμαστε (ανάμεσα σας και εγώ), όμως υπάρχει τρόπος να τονίσουμε τα χείλη μας, ώστε να φαίνονται ζουμερά. Άλλωστε τα καλά ενυδατωμένα χείλη, με λάμψη είναι απο τα πιο hot trend της σεζόν στο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/Bq6TMOYBiX2/

Οπότε με τα κατάλληλα fashionable προϊόντα θα αποκτήσεις χείλη με όγκο με δυο μόλις κινήσεις. Άφησε για λίγο στην άκρη τα βαριά κραγιόν και διάλεξε πιο ανάλαφρες γυαλιστερές υφές για δροσερά all day looks. Τα lip glosses επιστρέφουν στο νεσεσέρ σου και υπόσχονται πιο πλούσια χείλη από ποτέ. Άλλωστε το τέλειο make up look των ημερών, απαιτεί ελαφριές πινελιές σε πρόσωπο και μάτια ώστε να πρωταγωνιστούν τα χείλη. Βγάλε την μάσκα λοιπόν και πέρασε μια στρώση από τα παρακάτω plumping lip gloss έξω από την πόρτα του γραφείου! Glossy ενυδατωμένα χείλη όλη την ημέρα.

1)Bobbi Brown Crystal Lip Gloss

 

 

 

 

 

2)M.A.C PLENTY OF POUT PLUMPING LIP GLOSS

 

 

3)DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

 

 

4)NYX PROFESSIONAL FILLER

 

 

5)AVON CRAVE LIP GLOSS

 

 

Μην ξεχνάς να κάνεις μια φορά την εβδομάδα απολέπιση και η καθημερινή ενυδάτωση είναι το μυστικό!

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department