Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όλα όσα θα χρειαστείς στο νεσεσέρ της παραλίας σου

Προστατέψου από την ξηρότητα και τον ήλιο σωστά



 

Οι παραλίες από αύριο ανοίγουν και εμείς στην επαρχία έχουμε ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές σε απομονωμένες παραλίες, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Μεγαλύτερη λύτρωση από την θάλασσα δεν έχει. Και τα πρώτα μπάνια είναι αυτά που συνήθως θυμόμαστε περισσότερο.

Στο μεταβατικό αυτό στάδιο λοιπόν, όπου βγαίνουμε ξανά στον ήλιο και νιώθουμε την αλμύρα στο σώμα μας, χρειαζόμαστε κάποια μικρά tips για να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας τόσο από την αφυδάτωση και τον ήλιο, αλλά χωρίς να ξεχνάμε και τα μαλλιά, το πρόσωπο, τα χείλη.

Δεν θα χρειαστείς πολλά πράγματα στο νεσεσέρ σου.
Πρώτο στην λίστα δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από το αντηλιακό σου. Πόσο μάλλον στα πρώτα μπάνια, χρειαζόμαστε υψηλό δείκτη καθώς το έγκαυμα είναι πολύ πιο πιθανό. Ανάλογα με το πόσο ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα σου επέλεξε και τον δείκτη προστασίας.

https://www.instagram.com/p/B1diO-eoifa/

Ενυδατικό λάδι.
Το ενυδατικό λάδι με shimmer είναι ξεκάθαρα το highlight του νεσεσέρ μας. Προσδίδει ενυδάτωση, λάμψη και αν έχει και χρώμα ακόμη καλύτερα. Μεταμορφώνει κυριολεκτικά την επιδερμίδα σου και σε κάνει να δείχνεις πιο λαμπερή και μαυρισμένη.

 

 

Ενυδατικό χειλιών.
Όπως καταλαβαίνεις η ενυδάτωση αποτελεί κλειδί. Ο ήλιος και η αλμύρα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ξηρότητα και αφυδάτωση της επιδερμίδας. Φρόντισε να ενυδατώσεις ωστόσο εντατικά τα χείλη και την περιοχή των ματιών καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές για έγκαυμα από την ήλιο.

Παραμένοντας για λίγο ακόμη στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, ένα refreshing spray για το πρόσωπο είναι ότι πρέπει για να σε δροσίζει και να επαναφέρει ξανά υγρασία στο πρόσωπο σου.

After sun lotion.
Από τότε που την ανακάλυψα δεν έφυγε ποτέ από το νεσεσέρ παραλίας μου. Μόλις τελειώσεις την ηλιοθεραπεία σου, άπλωσε την αγαπημένη after sun λοτιόν σου, η οποία θα καταπραΰνει την επιδερμίδα σου!

https://www.instagram.com/p/BzfTJgzoNus/

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε και για τα μαλλιά. Τα οποία θέλουν την δική τους ειδική περιποίηση το καλοκαίρι για να τα προστατέψουμε από την ξηρότητα και τις κατεστραμμένες άκρες. Σε άλλη ανάρτηση θα δούμε αναλυτικά τα steps για να τα κρατήσεις υγιή και ενυδατωμένα και τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο το αντηλιακό μαλλιών σου και μια ενυδατική μάσκα δεν μπορεί να λείψει από το νεσεσέρ παραλίας σου.

Αφού κάνεις την βουτιά σου, ξέπλυνε στο ντους τα μαλλιά. Άπλωσε την μάσκα και άφησε την για όση ώρα είσαι έξω από το νερό. Πριν βουτήξεις ξανά στην θάλασσα, ξέπλυνε πολύ καλά τα μαλλιά από την μάσκα.

Θα εντυπωσιαστείς από την απαλότητα τους!
Καλή μας αρχή λοιπόν.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.