Skip to main content

BEAUTY NEWS

Self tan: Πώς να αποκτήσεις σωστά ηλιοκαμένο δέρμα στο σπίτι

 

Ηow to:  Αυτομαυριστικές λοσιόν



 

Τα πρώτα μπάνια είναι γεγονός. Το καλοκαίρι επίσης. Και όλα αυτά σημαίνουν πως η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι αυτή που θα μας ανανεώσει και θα κρύψει τις ατέλειες μας. Προτού ξεκινήσεις τις εντατικές ηλιοθεραπείες που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα αρνητικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα σου, ξεκίνα σταδιακά με λίγη ηλιοθεραπεία και αυτομαυριστικές λοσιόν.

Οι self tanning λοσιόν κάθε καλοκαίρι, ειδικά στις αρχές μπορούν να σε βοηθήσουν στην ομοιομορφία της επιδερμίδας σου καθώς και στο να ‘’απαλύνεις’’ τις ατέλειες που όλες έχουμε. Χωρίς να χρειαστεί να εκτεθείς στον ήλιο, μπορείς να έχεις το πολυπόθητο bronze χρώμα μόνη στο σπίτι!

Η διαδικασία εφαρμογής μιας αυτομαυριστικής λοσιόν όμως μπορεί να κρύβει και ‘’παγίδες’’ και να μην έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Με τα παρακάτω tips όμως και λίγη παραπάνω προσοχή, δύσκολα θα δείξει ‘’λάθος’’ το αποτέλεσμα.

Απολέπιση.

Πρώτο και σημαντικότερο στεπ στην διαδικασία είναι η καλή απολέπιση. Self-tanning χωρίς απολέπιση συνεπάγεται αυτόματα ανομοιόμορφο μαύρισμα. Γι' αυτό πριν απλώσεις το προϊόν, απολέπισε όλο σου το σώμα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία όπως τα γόνατα και οι αγκώνες.

Μη χρησιμοποιήσεις ενυδατική πριν το αυτομαυριστικό προϊόν.

Είναι ένα λάθος που κάνουν πολύ συχνά και έχει ως αποτέλεσμα να μην εισχωρεί το προϊόν ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Επομένως εφάρμοσε την self- tanning lotion σε στεγνή επιδερμίδα.

Δώσε προσοχή στον χρόνο που θα την αφήσεις επάνω σου.

Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία εφαρμογής διάβασε πολύ καλά τις οδηγίες και κυρίως το πόσο χρόνο χρειάζεται να την αφήσεις.

 

              

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.