Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Cozy εμφανίσεις με πλούσιο όγκο

 



 

Τα λεπτά μαλλιά είναι μια κατηγορία που ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από το styling, όχι μόνο επειδή είναι λεπτή η τρίχα και καταστρέφεται πιο εύκολα, αλλά και επειδή είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί οποιοδήποτε χτένισμα, καθώς τις περισσότερες φορές «γλιστράει». Πόσες φορές έφτιαξες τα μαλλιά σου μπούκλες και σε δέκα λεπτά άρχισαν να χάνουν τον όγκο τους; Πολλές, το ξέρω από  προσωπική εμπειρία! Άλλο ένα πρόβλημα, με τα μακριά λεπτά μαλλιά είναι και η εικόνα τους στο σύνολο της. Συνήθως φαίνονται πιο αδύναμα ενώ σε κάποια σημεία είναι κάπως see-through, ειδικά αν είναι πολύ μακριά. Για τους παραπάνω λόγους, είμαι σίγουρη, πως χρησιμοποιείς ένα σωρό προϊόντα, για να αποκτήσεις τον πολυπόθητο όγκο στα μαλλιά σου. Αν βαρέθηκες να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δοκίμασε τα παρακάτω iconic κουρέματα, που ταιριάζουν εξαιρετικά με την περίπτωση σου.

https://www.instagram.com/p/B5JA63ojbpI/

Κοντό καρέ. Ήρθε στην μόδα για να μείνει, αφού η φινέτσα του, όχι μόνο σου χαρίζει πλούσιο όγκο αλλά και στιλάτες εμφανίσεις. Το καρέ, στο ύψος των ώμων και όσο θέλεις πιο ψηλά, χαρίζει στα μαλλιά κίνηση, δείχνοντας τα πιο δυνατά. Είναι από τις πιο hot τάσεις, με την Kaia Gerber να πρωτοστατεί.

https://www.instagram.com/p/B1mRTyYB-QJ/

Έντονες άκρες. Αν θέλεις να αποκτήσεις πλούσιο όγκο αλλά να μην αποχωριστείς τα μακριά σου μαλλιά, η λύση βρίσκεται στις έντονες άκρες. Απέφυγε τις μύτες στο τελείωμα των μαλλιών γιατί δείχνουν αδύναμα.

https://www.instagram.com/p/B37f_upBqr8/

Pixie cut. Αν είσαι έτοιμη για μια πραγματική αλλαγή, τότε δεν έχεις παρά να τολμήσεις αυτό το σούπερ stylish κούρεμα. Έντονες άκρες σε ένα πιο ανδρόγυνο look είναι η καλύτερη επιλογή για να δείχνουν τα μαλλιά υγιή με πλούσιο όγκο. Γιατί τι παραπάνω έχει η Charlize Theron, για να μην το δοκιμάσεις και εσύ;

https://www.instagram.com/p/BcHwpW1D4Px/

Όλα στο ίδιο μήκος. Ποιος είπε ότι το φιλάρισμα δίνει όγκο, όταν έχεις λεπτή τρίχα; Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όσες έχουμε λεπτά μαλλιά. Μην τα φιλάρεις στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Προτίμησε να τα κόψεις ένα μήκος, με μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Όλοι θα μιλούν για το νέο σου κούρεμα!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός