Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα δροσερά make up looks που θα υιοθετήσεις εδώ και τώρα

Γιατί το καλοκαίρι θέλει χρώμα

 



 

Τόσο η άνοιξη, όσο και το καλοκαίρι αποτελούν πηγές αστείρευτης έμπνευσης για τα νέα trend στον χώρο της ομορφιάς. Τα ζωηρά χρώματα, η αύρα της θάλασσας, ο καυτός ήλιος, η χαλαρή διάθεση, προκαλούν την έμπνευση, ώστε με μερικά πινέλα και πολύ φαντασία να δοκιμάσεις τα πιο δροσερά make up looks, που δεν θα βαρεθείς να φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι. Τα τελευταία fashion shows, πριν το lockdown, πρόλαβαν να χαράξουν τον δρόμο στις καινούργιες τάσεις στο μακιγιάζ, με τις beauty γκουρού να πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα όλα όσα διδάχτηκαν από αυτά. Δροσερά χρώματα, cat eye, ζουμερά χείλη είναι μερικά από τα μυστικά των beauty looks με τα όποια θα δείχνεις πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Celebrities, top models, beauty bloggers τα έχουν ήδη υιοθετήσει, εσύ ακόμα;

Earth Tones: Οι γήινες αποχρώσεις ήρθαν ξανά στο προσκήνιο, με ένα ολοκληρωμένο ουδέτερο μακιγιάζ χωρίς υπερβολές για τις καθημερινές βόλτες στην πόλη. Συνδυάζεται εκπληκτικά με κάθε outfit ενώ αν προσθέσεις ένα διάφανο lip gloss ή glitter στο κινητό βλέφαρο έχεις αποκτήσεις αμέσως το τέλειο βραδινό μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/B_zsT6XhccV/

Sexy cat eye: Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνας, το γατίσιο βλέμμα έχει πάντα την τιμητική του στο μακιγιάζ. Με ένα μαύρο, σταθερό eyeliner ήρθε η ώρα να μεγαλουργήσεις. Λεπτή ή πιο παχιά γραμμή είναι εξίσου in fashion ανάλογα με τις προτιμήσεις σου αλλά και την ώρα που θα την επιλέξεις. Θυμήσου να κρατήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήσυχους τόνους.

https://www.instagram.com/p/B-n4f2nJfEA/

Χρωματιστό eyeliner. Ποιος είπε ότι το cat eye δείχνει sexy μόνο με μαύρη γραμμή. Δοκίμασε πορτοκαλί, μπλε ή ροζ και δες το κλασσικό γατίσιο βλέμμα, που λέγαμε, να μεταμορφώνεται στην πιο hot τάση του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/B8wlnZDnDdA/

Coral lipstick: Ναι το κόκκινο κραγιόν τονίζει αναμφισβήτητα  την θηλυκή γοητεία, όμως τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι, την θέση του παίρνει το κοραλλί, που είναι πιο ζωηρό αλλά το ίδιο προκλητικό. Συνδύασε το με ήσυχο μάτι, λίγο highlighter στα ζυγωματικά και είσαι έτοιμη να λάμψεις.

https://www.instagram.com/p/B4QKvHunKpJ/

Χρωματιστές σκιές: Το rainbow look ξεχώρισε στα φετινά fashion shows. Τόσο στα νύχια, όσο και στο μακιγιάζ, η πολύχρωμη αυτή τάση ήρθε για να ανεβάσει την διάθεση μας. Εφάρμοσε στο κινητό βλέφαρο μια ροζ-μωβ σκιά ενώ τόλμησε για την κάτω πλευρά του ματιού μια γαλάζια ή μπλε σκιά σύρριζα στις βλεφαρίδες. Μην φοβηθείς να τολμήσεις διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, που θα φωτίσουν το βλέμμα σου και θα δείχνουν σούπερ cool.

https://www.instagram.com/p/Bl29BVRhiEA/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»