Skip to main content

BEAUTY NEWS

Wet look. To απόλυτο χτένισμα για καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι φετινές διαφορές στο πολυαγαπημένο hair look των celebrities



 

Έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια. Κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο, μας ‘’επισκέπτεται’’ ξανά, όλο και πιο δυναμικά. Το πολυαγαπημένο hair look των celebrities, είναι και φέτος εδώ, ανανεωμένο και ακόμη πιο δυναμικό.

 

 

 

 

Η φετινή του εκδοχή δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τις προηγούμενες. Μόνο που αυτήν την φορά ο effortless, δηλαδή ατημέλητος χαρακτήρας, κυριαρχεί και στα μαλλιά. Επομένως αυτό σημαίνει πως το wet hair look δεν χρειάζεται να είναι ‘’άψογο’’ αλλά αντιθέτως, πιο χαλαρό και με ατημέλητες τούφες.

 

 

Note: Ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσεις κάποιες φορές στο σπίτι, μέχρι να σου πετύχει τέλεια.

Η διαδικασία για να το επιτύχεις είναι η γνωστή. Και πολύ εύκολη επίσης. Τζελ, πιστολάκι, χτένα και hairspray. Ομολογουμένως προτιμάται σε σπαστά μαλλιά, επομένως δεν χρειάζεται να τα ισιώσεις και να χρησιμοποιήσεις θερμότητα. Ιδανικά μπορείς να κάνεις κάποιες χαλαρές μπούκλες, τύπου waves.

 

 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για τις βραδινές σου εμφανίσεις καθώς αναδεικνύει τέλεια το πρόσωπο σου, μιας και τα μαλλιά είναι όλα προς τα πίσω, ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Θέλει ωστόσο αυτοπεποίθηση και το κατάλληλο εντυπωσιακό outfit προκειμένου να απογειωθεί!

 

 
(πηγή φωτογραφιών: pinterest)

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.