Skip to main content

BEAUTY NEWS

Να πως θα πετύχεις το απόλυτο sunkissed look

Για ηλιοκαμένη όψη, σαν να γύρισες μόλις από την παραλία

 



 

Αναμφίβολα το καλοκαίρι, από την φύση του, προστάζει ελαφριές υφές στο μακιγιάζ, όχι σκούρες και έντονες αποχρώσεις, ενώ τα βαριά foundation και τα μπορντό κραγιόν καλύτερα να τα αφήσεις στην άκρη. Οι νέες τάσεις του καλοκαιριού έχουν ήδη κυκλοφορήσει, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, και επικεντρώνονται κυρίως στην λάμψη, στους γήινους τόνους αλλά και στο sexy γατίσιο βλέμμα. Φυσικά οι rainbow χρωματισμοί βρίσκονται στο απόγειό τους, τόσο στις σκιές όσο και στα χείλη. Με μια γρήγορη ανακεφαλαίωση στα πιο hot trend της σεζόν, έρχομαι να σου υπενθυμίσω πως με μερικές κινήσεις και σωστούς συνδυασμούς, μπορείς να αποκτήσεις το sunkissed look που όλα τα it girl έχουν υιοθετήσει στις εμφανίσεις τους. Άλλωστε, η ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο είναι το αγαπημένο μακιγιάζ κάθε γυναίκας αυτή την περίοδο, αφού αφήνουν την αίσθηση των καλοκαιρινών στιγμών στην παραλία, ακόμα και αν εσύ δεν έχεις ξεκινήσει τα μπάνια. Shhh, αυτό θα είναι το μυστικό μας!

Shine natural tones: Οι γήινοι τόνοι είναι από τα μεγαλύτερα trend του φετινού καλοκαιριού και μια εύκολη λύση στο μακιγιάζ για όλες τις ώρες στην πόλη. Επίλεξε ουδέτερες αποχρώσεις, bronze, ροδακινί ή nude και δώσε την λάμψη που απαιτεί το καλοκαίρι, περνώντας πάνω από την μπεζ σκιά σου, μια άλλη ιριδίζουσα. Άφησε τα χείλη σου γυμνά, ή πέρασε ένα απαλό lip balm, ώστε τα μάτια να γίνουν ο πρωταγωνιστής του look.

https://www.instagram.com/p/CAs10vkhp5x/

Bronzer time: Η ώρα του bronzer είναι τώρα και το no make up look θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για τα πρωινά στην δουλειά. Δημιούργησε μια όσο το δυνατόν πιο φυσική βάση, εφάρμοσε μερικές στρώσεις μάσκαρα, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ροζ απαλό τόνο, με shiny τελείωμα. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου φυσικά με bronzer, περνώντας σε όλο το πρόσωπο και τονίζοντας ιδιαίτερα την μύτη, το πιγούνι και τα ζυγωματικά.

https://www.instagram.com/p/B1biYW2IzkG/


Βραδινό make up με ηλιοκαμένη όψη: Εδώ κυριαρχεί το σαγηνευτικό γατίσιο βλέμμα, που η περίσταση σηκώνει. Μια γεμάτη μαύρη γραμμή eyeliner, με έντονη μύτη στο τελείωμα και nude satin κραγιόν είναι το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ για τις βραδινές σου εξόδους. Φυσικά για να πετύχεις την απόλυτη ηλιοκαμένη όψη, μπορείς να κάνεις και contouring.

https://www.instagram.com/p/B_ppil1gD9j/


Glow, glow, glow: Η λάμψη είναι το στοιχείο του καλοκαιριού που όλες λατρεύουμε. Προτίμησε ροζ ή χρυσαφί τόνους και εφάρμοσε είτε στα μάτια, είτε στα χείλη, ή και στα μάγουλα. Μπορείς να ανακατέψεις υγρό highlighter σε αντίστοιχες αποχρώσεις με την βάση σου, για σούπερ λαμπερό πρόσωπο. Τέλος τα pink lip glosses είναι ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσεις την λαμπερή χρυσαφένια όψη του προσώπου σου.

https://www.instagram.com/p/B3LjHYMJ7sd/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ