Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εmily Ratajkowski: Έγινε πλέον ξανθιά και έχει λατρέψει το νέο της look

Τόλμησε την ανατρεπτική αλλαγή έχοντας τα κατάλληλα προϊόντα



 

Ακόμα μία celebrity που αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της είναι η Emily Ratajkowski, η οποία μοιράστηκε την αλλαγή μέσω Instagram. Το δημοφιλές μοντέλο έχει πλέον ξανθά μαλλιά και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν διστάζει τις τολμηρές αλλαγές αρκεί να χρησιμοποιεί έμπιστα προϊόντα και επαγγελματίες. Αποχαιρετά λοιπόν το καστανό χρώμα με το οποίο την είχαμε συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια και μας αποκαλύπτει το νέα της μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CBzK1DKJ_Zf/

Τόλμησε λοιπόν να κάνει ένα μεγάλο βήμα βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά με την Kérastase στις 22 Ιουνίου. Σκεφτόταν καιρό αυτήν την αλλαγή, καθώς όπως ήταν λογικό,  φοβόταν τις συνέπειες που μπορεί αυτό να είχε στα μαλλιά της. Μέσα από τη συνεργασία της με την Kérastase εδώ και σχεδόν τρία χρόνια πλέον, η Emily ανέπτυξε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τη μάρκα και έτσι, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα των προϊόντων Kérastase, ήταν πια έτοιμη να τολμήσει το ξανθό στα μαλλιά της.

«Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου ούτε έχω αλλάξει σημαντικά το μήκος τους σε όλη μου τη ζωή! Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που η Kérastase μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ξανθιά. Μόλις γιόρτασα τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο χαρούμενη που βγαίνω από την καραντίνα με ένα νέο look. Η ομορφιά πρέπει να είναι διασκεδαστική και εκφραστική και αυτή η αλλαγή είναι σίγουρα ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει με την εμφάνιση μου!!»

Το πρόγραμμα περιποίησης για ξανθά μαλλιά που ακολουθεί η Emily στο σπίτι περιλαμβάνει τη σειρά Blond Absolu της Kérastase, η οποία την βοηθά να περιποιείται τα μαλλιά της, κρατώντας παράλληλα το νέο της ξανθό χρώμα, εκθαμβωτικά φωτεινό και φρέσκο.

https://www.instagram.com/p/CB6MHLFlA4n/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department